Xma kérdése:
Ti, hogy szerettek olvasni? Digitálisan vagy inkább papír alapon könyvből?
Figyelt kérdés
A digitális könyveket én személy szerint jobban kedvelem olcsóbb, kényelmesebb csak egy probléma van, hogy nem birja a szemem egy idő után .2014. febr. 4. 21:52
21/25 anonim válasza:
Szeretni inkább a jó öreg szagos könyveket szeretem, de nincs rá pénz, hogy mind megvegyem amit elolvasok, úgyhogy azokat a gépen olvasom, ami nem zavar mert leveszem a fényerőt és kész. Ami könyv nagyon tetszik arra viszont nem sajnálok pénzt.
22/25 anonim válasza:
Papir alapon konyvbol ,szeretem ha a kezembe van es lapozgatni tudom az oldalakat :) digitalisan inkabb csak blogokat szoktam olvasni.
23/25 anonim válasza:
Ha tehetem könyvet olvasok, de van e-book olvasóm is. Nekem azt is bírja a szemem, ugyanolyan ebből a szempontból, mint egy könyvlap..Egyszerűbb olvasni az ágyban, kissebb helyet foglal.. Ugyanakkor mégis a könyvre szavazok az hangulatosabb..:)
24/25 anonim válasza:
Igazi könyv! Járok könyvtárba, ott mindig találok jó könyveket, és ingyen van. :)
Számomra a könyvolvasás egy élmény, az elektronikus könyvnél csak a tartalmat kapod meg, minden más elvész...
25/25 anonim válasza:
én könyvből.valahogy annak jobb a hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!