Gáz ha valaki tömegközlekedésen nyíltan viszi a "tescós" 12, meg mittudomén hány tekercses wc papírt, mint egy dipótáskát?
gáz, zsír ciki...na itt le is szűrtem hány éves lehetsz!
kisfiam!
attól hogy valaki tömegközlekedést használ, és ott visz dolgokat amit vett, mi abban a ciki, nem mindenki teheti meg hogy autóval vagy taxival közlekedjen, vagy a bevásárlást azzal csinálja.
így marad a tömegközlekedés, ahol tömeg van, és sok ember, ahogy a nevében benne is van.
ez max neked kínos, ha ezt gondolod erről a témáról, mert egy ilyen eseménynél a megnyilvánulásod tükrözi a gondolkodásod,.
ha őt nem zavarja, akkor meg téged mit érdekel?
törődj a magad dolgával!
1-es!
45F vagyok,tisztelt Felnőtt,és mondjuk számítottam ilyen válaszokra is,csak azt nem tudom,hogy jön ide az autó meg a taxi.
Látom,fogalmad sincs a kérdés lényegéről :)
Mi a haverokkal mindig körbe álljuk az ilyeneket és hanosan röhögünk, nagyon gáz, szerintem az ilyen wc papír mutogatós embereket gumiszobába kéne zárni...:D
Komolyra véve, nagyon dedós a felfogásod, mivel már írni tudsz és az interntete is képes vagy használni, lehetne több eszed is.
szerintem te ha vagy 14 éves, akkor sokat mondtam!
és azon se lepődnék meg ha a te családod vitte volna így a megvásárolt termékeket a buszon a tesco - ból hazafelé!
1. nagy szart vagy 45
2. te vagy zsír ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!