Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha valaki tömegközlekedése...

Gáz ha valaki tömegközlekedésen nyíltan viszi a "tescós" 12, meg mittudomén hány tekercses wc papírt, mint egy dipótáskát?

Figyelt kérdés
Szoktam látni ilyeneket,szerintem zsír ciki.Én biztos betenném egy nagy szatyorba,vagy táskába,mert az eü.parír szerintem már kicsit a magán-intim dolog (olyan értelemben,hogy s.ggtörlésre ki mennyit,hányrétegűt,milyen színűt,illatút,stb.használ)

2014. jún. 9. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Fura egy dolog ez, mindenki szégyell wc-papírral mászkálni, mindenki szégyelli megvenni, pedig szarni aztán mindenki szokott 0-99 éves korig, szegénytől gazdagig, még a legszebb lányok is pont ugyanúgy lefektetik a kábelt :D
2014. jún. 9. 11:38
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem igaz, mert a szép lányok csak epret kakilnak és szivárványt finganak, ez tudományos tény kérlek szépen!
2014. jún. 9. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Bár ezek alapján akkor én csúnyának számítók, mert mikor én csinálom a környéket is evakuálni kell. Na de egyébként keresem párom!!, akit érdekel privibe írhat :P
2014. jún. 9. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom cikinek másnál, de inkább beleb..szom egy szatyorba ha én veszek.
2014. jún. 9. 12:12
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen,45 vagyok,és nekem azért jó,mert kocsival járok mindenhová.Néha poénból felszállok egy két külvárosi járatra,és elmosolygok magamban a wc papíros tescoarcúakon.

Bagószag,kézben a kozel,wc papír,és a na mondjad vazze mobilozás.

Királyok vagytok :)))

2014. jún. 9. 12:25
 16/21 A kérdező kommentje:

Egyébként a 14-es adta az első értelmes választ.Látszik,hogy még sokat kell fejlődnie a magyar társadalomnak...

Végülis ezt akartam tesztelni.

2014. jún. 9. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Van családod?
2014. jún. 9. 12:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"még sokat kell fejlődnie a magyar társadalomnak"

Mondja ezt az ember, aki állítólag 45 évesen legnagyobb szórakozásának azt tekinti, hogy másokat bámul a buszon....van neked életed? :D

2014. jún. 9. 12:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Mivel ritkán járok bevásárolni, nem csak magamnak (és két fürdő/wc van) így egyszerre ilyesmikből, mint WC-papír, olyan bazinagy kiszerelésűt veszek (nem tacskósat mondjuk), nincs is akkora szatyrom, amibe beleférne pláne úgy hogy ne lógjon ki. De nem tartom cikinek.

Mondjuk kocsival megyek én is bevásárolni, szóval csak kocsitól lakásig viszem kézben, de ha gyalogos közelségben lenne szupermarket, simán vinném kézben is.

Nem érezném kínosnak. Ha mást látok ilyennel, az se érdekel (valószínűleg láttam már és fel se tűnt).

2014. jún. 9. 13:13
 20/21 anonim ***** válasza:
neked az az egyetlen értelmes válasz, aki egyetért veled... aki nem az meg hülye, hát gratulálok, beléd se szorult túl sok ész :D és attól miért lenne fejletlen a magyar társadalom, mert kézbe viszi a wc papírt? te elolvasod amiket írsz?
2014. jún. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!