Gáz ha valaki tömegközlekedésen nyíltan viszi a "tescós" 12, meg mittudomén hány tekercses wc papírt, mint egy dipótáskát?
Igen,45 vagyok,és nekem azért jó,mert kocsival járok mindenhová.Néha poénból felszállok egy két külvárosi járatra,és elmosolygok magamban a wc papíros tescoarcúakon.
Bagószag,kézben a kozel,wc papír,és a na mondjad vazze mobilozás.
Királyok vagytok :)))
Egyébként a 14-es adta az első értelmes választ.Látszik,hogy még sokat kell fejlődnie a magyar társadalomnak...
Végülis ezt akartam tesztelni.
"még sokat kell fejlődnie a magyar társadalomnak"
Mondja ezt az ember, aki állítólag 45 évesen legnagyobb szórakozásának azt tekinti, hogy másokat bámul a buszon....van neked életed? :D
Mivel ritkán járok bevásárolni, nem csak magamnak (és két fürdő/wc van) így egyszerre ilyesmikből, mint WC-papír, olyan bazinagy kiszerelésűt veszek (nem tacskósat mondjuk), nincs is akkora szatyrom, amibe beleférne pláne úgy hogy ne lógjon ki. De nem tartom cikinek.
Mondjuk kocsival megyek én is bevásárolni, szóval csak kocsitól lakásig viszem kézben, de ha gyalogos közelségben lenne szupermarket, simán vinném kézben is.
Nem érezném kínosnak. Ha mást látok ilyennel, az se érdekel (valószínűleg láttam már és fel se tűnt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!