Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem furcsa, hogy a...

Csak nekem furcsa, hogy a szülők bohócot csinálnak a gyerekükből?

Figyelt kérdés

Tegnapi nappal csak azt láttam a közösségi oldalon, hogy az 1 év alatti gyerekeket körbe rakták a "mikulásra" kapott bébi ételekkel és a csokis mikuláscsomagokkal, ruhákkal.

Nekem is van egy fél éves kislányom, ő is kapott képletesen ajándékot, de ezt a bohóc módot nem értem.

A másik a karácsonyi hangulatú képek otthoni fotózása. Körbe tekerik a gyereket karácsonyfa égővel és ráaggatják a boát és a karácsonyfa díszeket.

Mi is voltunk karácsonyi fotózáson, de szép ízléses képek lettek nem bohóc lett a kicsiből.

Vagy csak nekem furcsa ez az egész?

2015. dec. 7. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

De válaszoltunk.

"Csak nekem furcsa, hogy a szülők bohócot csinálnak a gyerekükből?"

Erre jöttek a válaszok, hogy igen, mert csak te foglalkozol mással, és lehet ami neked furcsa másnak nem az.

Ezen mit nem lehet érteni?

Mit vártál? Hogy majd mindenki elájul, hogy mekkora igazmondó vagy és igaz, mindenki cipelje műterembe a gyerekét, aki ezt nem teszi, annak egy bohóc a gyereke? No comment...

2015. dec. 7. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ez vicces, sokkal jobb mintha egymást kergetnék konyhakéssel a karácsonyfa alatt. Sajnos tudok ilyenről. A bohóc egyébként nem egy könnyű, de viszonylag jól kereső szakma. Nem lehet mindenkiből gyári rabszolga vagy bádogos.
2015. dec. 7. 10:46
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem zavar , nekem nem furcsa !!!! 😊.. Nem vagyunk egyformák ..
2015. dec. 7. 10:50
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Én egyszerűen nem foglalkozom vele. Azaz ha kidobja a hírfolyam akkor megnézem a képet, ha tetszik és aranyosnak találom akkor katt a "Tetszik" gombra, ha nem akkor meg tovább lapozok. Mindenki azt csinál amit akar, és azt oszt meg amit szeretne. Sosem jutott még eszembe, hogy fikázzak másokat azért, hogy milyen karácsonyi képet csinál a gyerekéről. Ha szerinte úgy aranyos, hogy tesz rá egy masnit, akkor tegyen, szíve joga.

Előbb gondolom, hogy kreatív és aranyos, amikor valaki otthon "próbálkozik" aranyos képeket csinálni a gyerekéről, minthogy elmenjen egy műterembe ahol ott a műhó, meg a szánkó és akkor kötelezően ünnepibe öltözve mehet a jópofa mindehhez.

2015. dec. 7. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha felnőtt lesz a gyerek, akkor majd a szülői házban készült mókás fotók fognak neki emléket adni, a berendezéssel, fával, régi játékokkal, mindennel együtt. Nem pedig egy steril, műteremben készült beállított kép.
2015. dec. 7. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
Nem válaszoltatok hanem kiforgattátok a szavait. Megértem, én is unom már a viccesnek szánt képek hadát a facebookon, ezzel van tele, pedig tudtommal normális ismerőseim vannak:D
2015. dec. 7. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

Nekem már semmi sem fura, főleg nem a FB-on :-)

Én inkább azon csodálkozok, hogy akik egész évben sírnak a kevés pénz miatt (élőben és FB-on is) azok tegnap olyan képeket raktak fel, hogy a gyerek körbe van rakva Kinderrel, csomaggal, ruhával, ilyen-olyan játékkal, könyvvel stb. Mi lesz karácsonykor......

2015. dec. 7. 11:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem, de csak te írsz ki emiatt kérdést.
2015. dec. 7. 11:37
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Ne csináld már ezt felnőtt létedre. Neked ez tetszik, nekik az.

Én sem húzom fel az orrom, hogy "ej, a pórnép hogy tudja élvezni a rockzenét, mikor én itt ülök a fotelben klasszikus zenét hallgatva".

Túl sok időd van.

2015. dec. 7. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért undorító ez a fotózkodás, mert a gyerek nem tudja eldönteni kell-e neki ez az egész. Most komolyan ezt mindenki látja. Honnan veszik, hogy ezek a képek nem okoznak-e kellemetlenséget később a gyermeküknek. Szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik magukon kívül mást is feltesznek a facebook-ra, főleg a védtelen kisgyermeküket..
2015. dec. 7. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!