Hogyan tudnék változtatni magamon?
Nagyon útálom magam.
Emberileg borzalmas vagyok, bár amúgy senki nem veszi észre mert igyekszem jól neveltnek lenni. De különben önzõ, féltékeny liba vagyok, aki azt hiszi körülötte forog a világ, és szörnyen unalmas is mert folytonosan panaszkodom (mint most is). És mindig van valami amiért épp szomorkodom, úgy irritál hogy egyszerûen nem tudok boldog lenni de amikor észreveszem magam már megint szomorú vagyok.
Van hogy eléggé 'jeges' vagyok, pedig ugazán próbálok kedves lenni de sokszor nem sikerül...
Nagyon félek hogy a mostani barátaim rájönnek milyen vagyok, és egyedül hagynak. Van itt valaki aki hasonló rosz tulajdonságokon tudot változtatni? Ha igen, hogyan? Milyen tapasztalataitok vannak? Valami tipp?
1es, kedves vagy :)
2- Köszönöm a tanácsot. Amúgy mág megpróbáltam, nem nagyon jött össze mert nem sikerült...de azért még mindig próbálom.
13/L
2. válaszoló vagyok
Nincs mit, Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!