Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem merek...

Mit tegyek ha nem merek valtoztatni magamon?

Figyelt kérdés
szoval sokszor szivesen valtoztatnek a kulsomon pl. uj haj, uj smink. De sose merek, mert mindig attol felek, hogy valakinek nem fog tetszeni es meg is mondja es elveszi az osszes onbizalmam vele. Most is szeretnem befesteni a hajam, megvana hajfestek is de egyszeeuen nem.merek nekikezdeni, mert, hogy mit fognak szolni hozza masok?!
2014. okt. 7. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen mit szólnak majd mások. Ez a te tested vagy az övék? Senkinek semmi köze hozzá, mit veszel fel, hogy hordod a hajad vagy mennyit sminkelsz. Amíg nem sértesz közszemérmet vele, nézz ki csak nyugodtan úgy, ahogy szeretnél.

Sokáig én is féltem változtatni magamon, aztán rájöttem, hogy elsősorban magamnak kell tetszenem, nem másoknak. Hiába vannak mások megelégedve, ha a tükörbe nézve én mást szeretnék látni. Ez ugyanolyan rosszat tesz az önbizalmadnak, ha nem rosszabbat, mintha másnak nem tetszene.

2014. okt. 7. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudja elvenni az önbizalmad ha negatív kritikát mondana a változtatás után, mert már most sincs önbizalmad!! Egy haj befestése annyira természetes, hogy ha te ezt is már stresszként éled meg, akkor szerintem sokkal nagyonn gondod van mint az hogy nem mersz változtatni magadon :s

Nem kéne azzal foglalkonod mit fognak hozzá szólni, olyan úgysincs hogy mindenkinek tetszik az ahogy most nézel ki vagy ahogy ki fogsz nézni.

Ilyen apróságokon nem kellene ennyit aggódni, egy életed van, úgy éld ahogy te szeretnéd!!! Különben könnyen azzá válhatsz aminek mások látnak. És az nem egy boldog jövőkép.

2014. okt. 7. 14:06
 3/4 Roly válasza:
Szia! Szerintem változtass magadon ahogy csak tudsz és ne érdekeljen mit mondd más mert ha nem próbálod meg akkor semmi se lesz csak az időt veszíted de ha megpróbálod meg van esélyed a változásra de ha basztatnak akkor se hagyd abba mert ha feladod akkor az azt jelenti a társaid nagyobb kontroljuk van rajtad mint neked. Ne add fel ne engedjed irányítani magad szard le a véleményt
2014. okt. 7. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Erdemes lenne fodrasszal csinaltatni. Tudna tanacsot adni milyen valtozas allna neked jo, lenne elonyos.
2014. okt. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!