Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene változtatni magamon? Vagy mit kezdjek magammal?
26 éves vagyok, 15-16 évesen volt az első barátnőm aztán igazából már ott is én voltam az, akit hülyének lehet nézni.
Szal szépen udvaroltam a lánynak, vittem a virágot meg minden, mert meg akartam felelni, így a szexet se erőltettem, mert ugye neki ez az első meg várni akar.
Hát jah, én szépen vártam kb fél évet mikor kiderült, h kb talán még haza se értem a biciklimmel, de már a másik barátja, aki egy 22 éves pali volt, a közeli focipályára vitte a kezdetektől, h .....
Aztán igazából ez máig meg van, valahogy mindig így alakul, h hiába vagyok rendes meg kedves át vagyok verve.
A barátnők mindig jönnek, h egy ilyen pasit ők is szívesen vennének.
Persze, egy ilyen balekot, akit be lehet palizni.
A legrosszabb, h ha félrelépős a vége akkor még én vagyok a szar, mert a másik férfira haragszik, de neki nem meri megmondani így én vagyok elhordva mindennek, aztán míg rá nem jövök, h honnan fúj a szél még gondolkozok is, h mit ronthattam el.
És mielőtt elkezdődne a szokásos, h nem útszéliekkel kellene kezdeni, hát egyáltalán nem úgy néznek ki meg nem is annak mutatják magukat.
Hanem mindenki elégedett, h milyen tip-top nő, aztán közben meg állítom, h kétszínűbb, mint egy mindennek elhordott plázacica.
Azért csak olyan tipusú csajokra hajtasz rá vagy én nem értem . Az egy dolog ,hogy rendes vagy és palira vesznek ,de hogy csalnak is ,hát milyen nők ezek . Komolyan nekem bűntudatom van ,ha másik pasival beszélek ,nem hogy más is legyen . Könyörgöm ,milyen erkölcsök ezek . Ááááá.
Elragadtattam magam ,de már tele a puttonyom az ilyesmikkel .
Mi az, h puhány vagyok?
Nem egy hülyegyereknek kell elképzelni, mert 190 cm vagyok 110 kg, évekig boxoltam, most konditerembe járok, szal itt most nem az van, h kutyába lemegyek, hanem szimplán megadom a másik felé a tiszteletet meg odafigyelek rá.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!