Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Nem nagyon birok nyitni az emberek felé, csendes visszahúzódó zárkózott típus vagyok, aki nem nagyon bízik senkibe, és nagy önbizalommal se büszkélkedhet.

19/f

2014. jan. 26. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Az nem baj,hogy nem bizol senkibe.De azert neha ha csak egy ket emberrel is probalj meg beszelgetni.Barmirol a maganeletet kiveve.
2014. jan. 26. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Szevasz öreg! Üdv a klubban! Azt tudom tanácsolni, hogy légy mindig szellemileg éber! Úgy értem, hogy figyeld a szituációkat magad körül. Ha észreveszed, hogy épp elkapott az a belső visszatartó erő (gondolom éreztél már ilyet) akkor ismerd fel, hogy épp ez történik és legyen egy kidolgozott gondolatod amiből abban a pillanatban erőt meríthetsz a leküzdésére. Például lélegezz mélyeket és gondold azt, hogy minden kilégzésnél kifújod a "félelmeidet" is és minden belégzésnél telítődsz magabiztossággal. Plusz arra is próbálj gondolni, hogy ha például olyan helyzet előtt állsz amikor lépned kellene, de épp vissza tart az a bizonyos belső erő (ha oda akarnál menni egy tetsző lányhoz pl.) akkor a leküzdésekor elérsz egy sikert. Lehet a lány elutasít, de te mégiscsak nyertél, hiszen legyőzted azt az átkozott kis kételyt saját magadban. Ha sokat csinálsz és megfelelően vélekedsz a helyzetről és nem úgy fogod fel, hogy "ejj a héten már a 3-ik lány küldött el" akkor lehet javulást elérni.
2014. jan. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!