Minek nevezik ezt a lelki jelenséget? 15/L
valszeg a szervezeted ki van merülve mert nincs energiája mert nem kap elég tápanyagot, ilyen jönnek a remegés és rosszul létek.
a test meg kihat a lélekre és fordítva
amíg nem tudod magad jól érezni az életben ebben a depis körben lesze életed végéig, és indig is lesz min sírnod továbbra is
ha ennél(hasznos tápanyagot), feltűnne, ahogy áramlik beléd az energia és jókedv
Hát magában a kérdésben konkrétan nem tudok segíteni. De egy tanácsot szeretnék adni. Ha így folytatódik ez a szorongás, akkor szerintem fordulj orvoshoz. Nem azért, mert elmebajos vagy, csak szerintem jót tenne egy pszichológus. És egyébként az jó, hogy felismered a problémát, nem zárkózol el előle.
A bukáson próbáld túltenni magad, én ebből a kérdésből annyit leszűrtem, hogy nem azért kell ismételned, mert egy semmirevaló buta liba vagy, hanem a problémáid és az új iskola miatt.
Remélem javulni fog a helyzeted, kérj segítséget a környezetedtől vagy orvostól. Addig is kitartás! :)
Te jól érzed magad ezekkel az emberekkel?
Nincs közös mekizés vagy pizzázás?
Súlyproblémáid vannak és azért nem eszel?
Úgy látszik mégis szeretnéd, hogy páran tudjanak a problémádról, azért tetted fel ide a kérdést, mert egyedül nem tudsz megbirkózni vele.
Feltétlenül orvossal beszéld ezt meg!
Nem hinném hogy égbekiáltó probléma lenne, de itt nem találhatsz rá megoldást!
Ahhoz beszélgetni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!