Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet azért mert magányos?

Lehet azért mert magányos?

Figyelt kérdés
Nemrég volt a 17. születésnapom és nagy meglepetésemre a családi összejövetelre eljött keresztapám is.Nem tartjuk már igazán a kapcsolatot,évente egyszer ha látom.Valami vállalkozása van,elég jól megy neki a bolt és sokan azt mondják rá a rokonok közül,hogy túlságosan nagyképű még öntelt.Véleményem szerint nem villog a pénzével,elég zárkózott típus,folyamatosan rossz kedvűnek tűnik,csak akkor szól az emberekhez ha muszáj,nem szokott csak úgy cseverészni.Mentem pont ki a kertbe és láttam,hogy a kutyát simogatja és beszél hozzá,akkor láttam jókedvűnek,azon kívül nem igazán emlékszem,hogy bármikor is láttam volna mosolyogni.Mikor meglátott akkor abbahagyta és bement a házba a többiek közé.Lehet csak azért ilyen mert magányos,vagy depressziós?
2015. nov. 22. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet.

Írj rám és segíthetek neki.

2015. nov. 22. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
De lehet ő teszi magát magányossá, mert neki úgy jó ha nem veszik körül fogyatékosok. Én is ezért teremtettem meg saját élethelyzetem ilyenre.
2015. nov. 22. 16:56
 3/3 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy zárkózott lett valamitől. Lelki gondjai lehetnek. Azért, ha az állatokat szereti, olyan rossz ember nem lehet.
2015. nov. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!