Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szánalmas, ha a...

Mennyire szánalmas, ha a lányok "értékét" a kapott lájkok alapján mérem?

Figyelt kérdés

Én külsőre egy viszonylag nyomi fiú vagyok, és erős pszichés problémáim is vannak, ezért úgymond egy 10/10-es topcsajnál be sem próbálkozom, mert esélytelen..

Mivel nem 0-24-ben figyelem a lányokat, hogy éppen 'topcsajhoz méltóan viselkednek'-e (mert akkor ugye nyilván az elérhetetlen kategória), ezért én mindig facebookon állapítom meg, hogy esélyes-e a dolog, vagy neki se kezdjek..

Tehát, ha egy lánynak max 20 lájk van a profilképén, akkor azt a lányt még nálam is nyomibbnak titulálom és hagyom, ha 30-60 lájk van, akkor a lányt eléggé visszahúzódónak tekintem, és esélyesnek, ha 60-110 lájk még az is esélyes, de az ilyen 200-300 lájkos lányokba már bele sem gondolok...

Most ezt így rettenetesen szánalmasnak és felületesnek gondolhatjátok, de megsúgom, hogy a fiúk ~80%-a így informálódik, hogy mennyi esélye is van..

És meglepő, de eddig MINDIG bejöttek ezek a számítások. Egy 250 lájkos csajra ráköszönök többször, bejelölöm, szinte biztos, hogy nem fog visszaköszönni. Egy 100 lájkos visszafog és egy 20 lájkos pedig már előreköszön.

Nem túlzok, szó szerint így történik mindig-minden.

Mi a véleményetek erről a dologról?

2015. nov. 20. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Látom az emberek képtelenek a szövegértésre.

Nem kell mindent magatokra vennetek ám, nagyban megkönnyítené az életeteket.. :)

5-ös vagyok.

2015. nov. 20. 17:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te egy vélt "statisztika" alapján döntöd el, hogy számodra ki a szép? Ez már beteges.És ezek szerint önálló véleményed sincs.
2015. nov. 20. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:
NAGYON szánalmas. NAGYON.
2015. nov. 20. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkább ne facebukozz, ismerkedj élőben. Az internet elferdíti a valóságot.
2015. nov. 20. 18:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nem szánalmas. A szánalmas az enyhe kifejezés erre. Ez a totális elmeháborodottság.
2015. nov. 20. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
EZ bizony barátom nagyon szánalmas. Te a lányok értékét az alapján határozod meg, hogy egy közösségi oldalon hányan lájkolják a képeit? Nem érzed ebben a mérhetetlen logikátlanságot? Te azt gondolod, hogy a lájk az egy mértékegység, mégpedig az ÉRTÉKESSÉGÉ/TOPCSAJSÁGÉ, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy mit tartasz értékesnek egy nőben, és mitől topcsaj egy lány. Mintha valami pátoszos érdem lenne, vagy egy kitüntetés, hogy egy kib*szott közösségi oldalon tetszikelik a képedet. Ha pedig tovább folytatom a gondolatmenetemet, akkor ezek szerint a lájkolók nyilván jó érzékkel rendelkező, objektív zsűrik, akik nyilván csak azokat részesítik előnyben, akik jobbak másoknál. (Abba bele sem merek gondolni, hogy pontosan mit is jelent jobbnak lenni, és hogy tulajdonképpen miben....) NEM kedves kérdező, ők is pont olyan eltorzult világ és önképpel rendelkező emberek mint te. Egy mentség lehet számodra, és a gyógyulásodhoz céljához vezető útra rálépnél, ha megpróbálnád egy józanabb pillanatodban végiggondolni a kérdésed első részét.
2015. nov. 20. 21:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Én sose fogok semmire 100-nál több lájkot kapni, tekintve, hogy 110 ismerősöm van. Nekem is volt sok egy időben, de eldöntöttem, hogy törlök mindenkit, akivel valójában nem vagyok jóban, és nem tartom vele legalább valamilyen szinten a kapcsolatot. Ebből kifolyólag te sem lehetnél az ismerősöm, hiszen ha olyan béna vagy, nyilván nem beszélgetnél velem, márpedig azt nem jelölöm vissza, akivel nem is vagyok jóban. Így viszonyt nem tartom magam nyominak. Neked van 110 olyan ismerősöd, akivel valóban tartod a kapcsolatot, és akik (feltételezhetően, nyilván nem vagyok gondolatolvasó) jó véleménnyel vannak rólad?

Szerintem én nem vagyok nyomi. Arra nem gondoltál, hogy valaki olyannyira nem nyomi, hogy "le sem alacsonyodik odáig", hogy minden ostobát visszajelöljön? És hogy a te mondatodat idézzem, csak más szavakkal: most ezt rettenetesen nagyképűnek és önteltnek gondolhatjátok, de megsúgom, hogy azért a felhasználók 20%-a így használja a Facebookot, és élőben méri fel, mennyi esélye is van.

Amúgy ha igazából informálódni akarsz, és van egy kis eszed, azt is megnézed, hogy hány ismerőse van, és hogy ARÁNYAIBAN hányan lájkolták a képét. Ebben a módszerben sem hiszek, de ha neked ez megy, legalább csináld logikusan.

2015. nov. 20. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami: vannak pszichés problémáid, meg az egész alapján gondolom, hogy nem vagy nagyon extrovertált. mégis miért köszönne neked valaki idegen? És miért jelölsz be mindenkit, aki vissza se köszön? Én találkoztam a villamoson egy volt évfolyamtársammal, de nem köszönt, hanem elfordult, mikor hazaértem, egyből töröltem is. Viszonyt egyszer bejelöltem valakit, mert kedves volt, hogy sok év után is emlékezett rám. Szóval mért várod el, hogy idegenek köszönjenek? És mért vannak ismerőseid, akik nem? (És jelen kontextusban igenis idegen az az osztálytársad, akihez 4 évig egy büdös szót sem szóltál. Oké, suliidőben tartsd meg őket, hogy legyen kitől leckét kérni, de ne őrizgess fölöslegesen embereket a FB-on.)
2015. nov. 20. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
és azzal mit kezdesz ha egy lány nem rak ki magáról profil képet?
2015. nov. 21. 04:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Még egy kérdés: ha ennyire introvertált vagy, és nincsenek barátaid (mert engedd meg, ezt a következtetést azért levontam), honnan tudod, hogy a többi fiú mi alapján ítél?
2015. nov. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!