Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szánalmas, ha a...

Mennyire szánalmas, ha a lányok "értékét" a kapott lájkok alapján mérem?

Figyelt kérdés

Én külsőre egy viszonylag nyomi fiú vagyok, és erős pszichés problémáim is vannak, ezért úgymond egy 10/10-es topcsajnál be sem próbálkozom, mert esélytelen..

Mivel nem 0-24-ben figyelem a lányokat, hogy éppen 'topcsajhoz méltóan viselkednek'-e (mert akkor ugye nyilván az elérhetetlen kategória), ezért én mindig facebookon állapítom meg, hogy esélyes-e a dolog, vagy neki se kezdjek..

Tehát, ha egy lánynak max 20 lájk van a profilképén, akkor azt a lányt még nálam is nyomibbnak titulálom és hagyom, ha 30-60 lájk van, akkor a lányt eléggé visszahúzódónak tekintem, és esélyesnek, ha 60-110 lájk még az is esélyes, de az ilyen 200-300 lájkos lányokba már bele sem gondolok...

Most ezt így rettenetesen szánalmasnak és felületesnek gondolhatjátok, de megsúgom, hogy a fiúk ~80%-a így informálódik, hogy mennyi esélye is van..

És meglepő, de eddig MINDIG bejöttek ezek a számítások. Egy 250 lájkos csajra ráköszönök többször, bejelölöm, szinte biztos, hogy nem fog visszaköszönni. Egy 100 lájkos visszafog és egy 20 lájkos pedig már előreköszön.

Nem túlzok, szó szerint így történik mindig-minden.

Mi a véleményetek erről a dologról?

2015. nov. 20. 15:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem max 20 lájk van a profilképemen, mivel kevés az ismerősöm, nálam ugyanis nem a mennyiség számít.Nos, épp ezért is, nem valószínű, hogy visszaköszönnék.És azt hiszem, jól is tenném ;)
2015. nov. 20. 15:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nagyon-nagyon szánalmas.

A lájk nem jelzi feltétlenül a szépséget, csinosságot.

Egy átlagos lány felrak egy k_urvás képet és özönlenek a lájkok.

Egy szép lány feltesz egy normális, visszafogott képet, alig lájkolják.

De ki mit keres. Felszínesség vagy valóban szeretnél igazán megismerni valakit.

2015. nov. 20. 15:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hülyeség ez az egész, ahogy van. Ha pl. egy lánynak nincs facebook-ja (vagy ritkán használja) akkor számodra nem is létezik?
2015. nov. 20. 15:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezt akartam mondani, hogy nekem nincs is facebookom, tehát lájkom sincs,akkor velem mi van?
2015. nov. 20. 15:59
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Eléggé az, és magad limitálod csak vele ha már emiatt kizársz valakit.

Netes ismerkedésnél hasznos ha ezt észreveszed mert én is tapasztaltam már, és a többszázlájkos emberek tényleg leszarnak, de a valóságban nem kéne hogy számítson. Akinek sok lájkja van az valószínűleg beszédes, népszerű és elvan a való életben, ezért a netes ismerkedés valójában nem fogja érdekelni.

Pár tapasztalat és megfigyelés a részemről:

0-25 lájkos emberek vagy antiszociálisak az idegenekkel a neten, vagy jófejek és intelligensek (ebből a szektából lettek hosszútávú barátságaim)

40-50 lájkos netes haverjaim voltak, pár hét vagy hónap után mind eltűnt, lekopott (szeretnek ismerkedni meg barátkozni és egy idő után jobban érdeklik őket a sulis/munkahelyi közel élő barátok)

60-tól felfelé már eléggé elérhetetlenek, viszont pár kreatív, kedves ember kivétel

80+ meg se nyitja a leveled, "fészbúkceleb" ritkán okkal népszerű, de többnyire nárcisztikus

Neked mi az átlagod?

18/L

2015. nov. 20. 16:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog tuti: te egy szánalomra méltó, beteg ember vagy.
2015. nov. 20. 16:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Annyira örülök, hogy a magadfajta lájkról tájékozódó emberekről messziről lesüt az ilyesfajta szellemi pusztulat, így könnyebb titeket kikerülni. :D
2015. nov. 20. 16:23
 8/20 anonim ***** válasza:

Kedves "nyomi fiú"!

A lájkok száma az ismerősök számától is függ, szóval ez elég rossz megközelítés. Bár tény, hogy aki boldog-boldogtalant jelölget és elfogad nagyobb eséllyel tud több nálad jobb fiúból választani.

Nekem is kevés ismerősöm van, csomó ismerősöm nincs bejelölve, mert nem tartom olyan közelinek. Ismeretleneket nem fogadok el. Max. 10 lájkot kap a képem, amit évente egyszer töltök fel, de ha nem haragszol nem tartom magam nálad nyomibbnak :D

22L

2015. nov. 20. 16:30
 9/20 anonim ***** válasza:

De nem a lajkaid miatt vagy nyomi.

Pl tesom alig van lajka a facebookjan de meg is minden fullos csajt megkap. Az exet is simman dobta, pedig neki volt 1000 lajka. Komolyan Na ezt add össze.

Jampi!!!!

16L

2015. nov. 20. 16:44
 10/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Már alapból az gáz, hogy a lányok értékét bármi másban méred, mint abban, hogy ők is emberek értékes tulajdonságokkal.
2015. nov. 20. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!