Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki sajnálja a franciákat?

Ki sajnálja a franciákat?

Figyelt kérdés
#prayforparis

2015. nov. 16. 23:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Én személy szerint mindenkit sajnálok beleértve a franciákat, oroszokat és azokat aki a terrorizmus áldozatai lettek. Főleg amikor hallom, vagy olvasom, hogy a többségük 1-30 év közöttiek voltak. Mind fiatal, előttük volt az egész élet. Tele voltak álmokkal, szerelemmel, életkedvvel. Természetesen sajnálom az időseket is, de ott még ha ismeretlenek is de vigasztal az a tudat, hogy "legalább volt 60-70 évük"..de az az orosz csecsemő vagy a 12 éves nővére nem mondhatja el, hogy éltek..Vagy azok a franciák akik most haltak meg. Számomra ez a megrázó.

Ilyenkor a sok unatkozó "öngyi leszek" tinédzserek elgondolkodhatnának..

2015. nov. 17. 01:06
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

én sajnálom, bár ha már a francia eseményeknél vagyunk a charlie hebdo újság először tényleg elvetette a súlykot az tény

Most viszont nem gyengén túlzásba vitték a dolgot, kérdéses, hogy milyen okkal támadhatják mostanában állandóan a franciákat

2015. nov. 17. 02:55
 13/28 anonim ***** válasza:
14%

Én leszarom őket. Amíg az a 1XX ember meghalt ott párizsban addig a többszöröse halt meg csak közlekedési balesetben.

És ott is "elmész péntek este bulizni a pároddal és egyik pillanatban még minden rendben, pár perc múlva meg ott tartod a halott, véres testét a kezedben."

Csak autó ütötte el, nem a saját hülyeségük

2015. nov. 17. 06:36
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

"a charlie hebdo újság először tényleg elvetette a súlykot"

Pont nem. Ez is bizonyitja.

2015. nov. 17. 07:14
 15/28 anonim ***** válasza:
15%

én nem sajnálom...

valamit valamiért, hogy lehet valaki annyira idióta, hogy fanatikus vallásos embereket magára haragít? az igya is meg a levét...

nem azért robbangatnak a terroristák sem, mert unatkoznak...

el akarnak érni valamit és ezért mindent megtesznek, akár az életük árán is...

22F

2015. nov. 17. 08:57
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
15: Oké, csak nem mindegy ki issza meg a levét.. mert nem ártatlanokat kellene gyilkolni, hanem drága Hollande-t fojtogatni...
2015. nov. 17. 11:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet valaki annyira idióta, hogy fanatikus vallásos embereket magára haragít?"

Hogy lehet valaki annyira idiota hogy ne vegye eszre: a puszta letezesed irritalja oket. Tok mindegy mit csinalsz.

2015. nov. 17. 11:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Pont nem. Ez is bizonyitja."

Dehogynem az iszlám a világ legnagyobb vallása, a vallást meg tiszteletben kell tartani

Én láttam az újság több cimlapját is, szóval én nem vagyok muszlim de már nekem is sok volt annyira pofátlan volt

Ezt a katolikus jelképekkel vagy személyekkel megcsinálnák egyből hatalmas ügy lenne belőle

Nekem nincs bajom senki vallásával sem, én tiszteletben tartom mindet

A Charlie Hebdo nem terroristákat és bünzőket sértegetett hanem magát az alapvető vallást amit azért tiszteletben kellett volna tartania

2015. nov. 17. 17:52
 19/28 anonim válasza:
22%

Jaj, nálam itt szakadt el a húr.

Nem érdekel, mi történt Párizsban.

Egyenesen leszarom.

Sőt, már elegem van minden ehhez kapcsolódó hírből, mindenből.

Elhiszem, hogy halottak, jaj, de rossz.

De őszintén megmondva, előbb gyászolnék EGY magyart, mint EGYMILLIÓ franciát. Ha atomot dobnak az Eiffel-toronyra, iiiiiiiiilyen ívben fogok rá tojni.

Most pedig jöjjetek csak mindenféle engem illető sértő jelzővel, nulla összetartás szöveggel, gondoljunk csak bele:

Lebombáznak egy magyar iskolát.

A franciák egyből piros-fehér-zöld lobogósra cserélik profilképüket, netalán olyan kitűzőt vesznek fel?

HMMMMMM

TALÁN megemlítik a híradóban.

Ennél többet ne várjunk.

Ha egy francia könnyeket fog hullatni félmillió magyar zsidóért, én is megemlékezek az áldozatokról.

És jön a válasz:

- Miért tartoznak a magyar áldozatok a franciákra?

És a franciák a magyarokra?

Erre mit mondotok?

A franciák sem ma született bárányok, a terroristák sem eszeveszett ,,ide bomba, oda golyó" emberek. Ok - okozat.

Egy nap gyász belefér, persze, ők is emberek.

De a gyász rendszerint csendes, azaz (ne adja meg az a magasságos Atyaúristen, de) meghalna valakid, nem írkálnád ki mindenhova, hogy #gyaszolomanagypapit;( vagy # emlekezzunknagyira

Ez a sok #prayforparis, egyéb gesztus egyszerű menőzés. Bizony, divat lett.

És ez az, ami az agyamra megy.

2015. nov. 17. 18:43
 20/28 anonim válasza:
39%

Le se sz@rom. Egyrészt, mert volt, van és lesz még 50 ezer ilyen esemény.

Másrészt a franciák mindig olyan békeszerződéseket hoznak létre, amik olyan rendszereket szülnek, hogy abból mindig háború van. Ezt volt a Közel-Keleten is. ráadásul mindig úgy kötnek, hogy nem ők, hanem a szövetségeseik nyerték meg a háborúikat míg ők egy csatát sem.

Harmadszor szerintem meg is érdemelték. A sors visszaadta nekik azt, amit megérdemelnek Trianon miatt. De ez még csak egy pofon a sokból, amit ezért és ehhez hasonló szärkeveréseikért fognak kapni.

2015. nov. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!