Ez már mi? nyaralás során megismertem egy fiut, amikor hazajottem rogton bejelolt, rámírt és mondta h sajnálja h nem beszeltunk tul sokat, de azota ha rairok, oylan mintha nemis akarna velem beszelni :/
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 11:13
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl messze laksz tőle esetleg? Ebben az esetben nem szeretne távkapcsolatot annak ellenére, hogy szimpatikus voltál számára... 20/f
2/8 A kérdező kommentje:
mondjuk de,de hát akkoris,azért még jól esne ha beszélnénk többször,és ne csak én írjak rá,mert az olyan nyomulásnak tűnne :(
2013. dec. 23. 11:27
3/8 anonim válasza:
De egyébként még az is lehet, hogy nem igazán beszédes fajta facebookon, de ha messze laktok, úgyis szinte csak ott tudnátok beszélni. Mit tervezel, írsz neki még, hátha megváltozik?
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi esély van rá,hogy megváltozik a helyzet,hiszen messze vagyunk egymástól és valószinű sohasem talizunk :/ habár kitudja,abban viszont biztos vagyok,hogy írok mág neki,de akkorsem tudom ezt az egészet hova rakni :( nekem is nagyon szimpatikus volt,de már innen érzem h levegőnek néz,így még barátkozni sem lehetne
2013. dec. 23. 11:37
5/8 anonim válasza:
Ha amúgy is mesze vagytok meg ő se ír, akkor ne erőltesd. Nem kell olyan busz után futni, ami nem vesz fel.
6/8 A kérdező kommentje:
egyetértek,csak ebbe beletörődni nem igazán lehet,nagyon sajnálom :(
2013. dec. 23. 12:48
7/8 anonim válasza:
Hogyne lehetne, az élet ilyen. ettől még nem áll meg a világ. Olyan régóta sem ismerted. Próbáld nem ezen rágni magad, totál fölösleges.
8/8 A kérdező kommentje:
1 éve ismerem :/ amugy igazad van
2013. dec. 23. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!