Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy összességében milyen...

Úgy összességében milyen nyaratok volt?

Figyelt kérdés
Ki tudtátok magatokat pihenni? Mi jót csináltatok? Voltatok nyaralni? Mit terveztek jövő nyárra? :-)

2013. aug. 28. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég jó nyaram volt. Kipihentem magam. Voltunk nyaralni is meg 1-napos kiruccanásokon is. Még nem tervezek jövő nyárra. Neked milyen volt?
2013. aug. 28. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem munkával telt az egész. Najó volt 2.5 hét szabadságom amit kikapcsolódás képpen tüdőgyulladással töltöttem XD
2013. aug. 28. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas nyár volt, egy hetet voltam nyaralni Horvátországban, de azon kívül az egész unalom volt csak.
2013. aug. 28. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen semleges nyár volt.Se jó,se rossz.Viszont ez az utolsó semmittevôs nyaram,mert jövôre már tényleg el kell kezdjek dolgozni.
2013. aug. 28. 14:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Első: sok időt töltöttem a barátaimmal, sokszor voltunk strandon, fesztiválokon, emellett sokat pihentem. Jövőre kicsit barnább szeretnék lenni, meg jobban mutatni bikiniben. :)
2013. aug. 28. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Voltam sokfelé, voltak egész jó hetek, napok, de összességében unalmasnak mondanám. Kipihent vagyok én mindig, nem kell ahhoz 2 hónapos szünet :D

Jövőre nem tervezek még semmit, szeretnék munkát találni.

2013. aug. 28. 18:36
 7/12 anonim válasza:

Egész jó volt, voltunk VOLT Fesztiválon, ez volt az első fesztiválom, voltunk strandolni haverokkal, jókat bicikliztem, és egy-egy hetet voltunk nyaralni külföldön és hazánkban is :) Viszont jövő nyáron szeretnék valami diákmunkát! Viszont már a sulit is várom a haverok és a sok szép lány miatt :) Te hogy vagy ezzel, kedves kérdező? :)

16/F

2013. aug. 28. 18:50
 8/12 anonim válasza:
Hát köszi, egész jó nyaram volt, voltam nyaralni a családommal, elmentünk a strandra, barlangfürdőbe. Tesóimmal elmentünk kocsikázni, meg csónakázni. Amm meg találkoztam a barátaimmal. Én azt tervezem a jövő nyárra, hogy elmegyünk vagy a balatonra, vagy horvátországba esetleg svédországba nyaralni. és te kipihented magad? írhatsz privibe. :)
2013. aug. 29. 19:45
 9/12 A kérdező kommentje:

Hatos, az iskolával hogy vagyok?:)

Hát már nagyon várom, főleg a barátnők miatt, de félek is, hogy nem fogok tudni teljesíteni... :/

Látom, mindenkinek egész jó nyara volt.:)

2013. aug. 29. 19:58
 10/12 A kérdező kommentje:
*hetes :D
2013. aug. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!