Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék önzőbb és...

Hogyan tudnék önzőbb és bunkóbb lenni?

Figyelt kérdés
Unom már, hogy folyton törődöm azzal, hogy másnak mi lenne a jó, és ezt a saját igényeim elé helyezem, csak azért, hogy akár egy másik, vadidegen ember elvárásainak is megfeleljek, mert érdekel, hogy mit gondol. Irigylem az olyan embereket, akik képesek tojni a másik véleményére, igényeire, és saját magukkal képesek főképp foglalkozni.
2015. nov. 15. 17:26
 1/4 egy naaagy fan ***** válasza:
Ilyen vagy, ez ellen nemigen tehetsz semmit. Esetleg próbáld magadban mondogatni, hogy nem érdekel.
2015. nov. 15. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos pont ilyen vagyok mint te,mindig azon agyalok ki mit gondol,vagy mond rólam. :(( Nem tudom leküzdeni.

18/L

2015. nov. 15. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyan tudnál személyiségileg visszafejlődni? Ha visszaakarsz fejlődni, ne szüless le fejlődés érdekében...

Miért akarsz másoknak mgfelelni? Fejlődésnek feleljs csak meg. Miért érdekel mit gondol egy olyan ember akinek személyiségéről semmit sem tudsz? XDXDXD

"akik képesek tojni a másik véleményére, igényeire, és saját magukkal képesek főképp foglalkozni."

E kettő nem függ össze.

Ha segítség kell, írj.

2015. nov. 15. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Pont így működöm én is.

Jó lenne egy szívtelen, nem törődő, önző embernek lenni, akit nem érdekel semmi és senki, mégis el van, mint hal a vízben.

2015. nov. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!