Egyre önzőbb vagyok. Egyre bunkóbb vagyok. Sorra veszítem el a barátaimat. Egyre nagyobb spúr vagyok. Hogyan változak meg?
"Egyre önzőbb vagyok. Egyre bunkóbb vagyok. Sorra veszítem el a barátaimat. Egyre nagyobb spúr vagyok. Hogyan változak meg?"
Válaszok a kérdésben. Ne legyél önző és bunkó... Ha tudsz változtatni egy kicsit is a viselkedéseden, akkor a jobb bevonzza a még jobbat. Pld. ha rámosolyogsz valakire, nagyobb eséllyes visszamosolyog, mintsem ő is bunkó legyen veled. Stb...
Szia!
Jó lenne, ha lenne egy olyan barátod akinek elmondhatnád ezeket a gondokat és meg lehetne kérni, hogy segítsen kilábalni ebből a helyzetből.
El kell fogadnod a mostani helyzeted, hogy így éltek. Nem kell belenyugodnod, de el kell fogadnod!
Tenned kell, hogy megváltozzon ez a helyzet, tanulnod kell, dolgoznod, képezned magad.
Lennie kell terveidnek, rövid-, közép- és hosszútávon, hogy mit akarsz elérni, és ezeket meg is kell valósítanod!
Kelle egy barátnő, egy társ, akivel megoszthatod az örömöd és bánatod, és ketten mindig sokkal könnyebben halad az ember, mint magában!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!