13 éves fiú vagyok és 157cm. Az összes (fiú) osztálytársam nagyobb nállam és ez nagyon zavar! Hogy tudnék nagyobbra nőni?
beülsz egy nyújtógépbe...
nem fogsz olyan magasra nőni. inkább fogadd el hogy alacsony vagy
Járj le uszodába az úszás nyújtja a testet!!!
Nézzd meg a vízilabdázókat,1se 160cm,mind 190körüliek!!!
Idővel...
Amúgy nézd meg a szüleidet, hogy ők milyen magasak. Kb. te is arra számíthatsz. Persze ha apád és anyád is 2 méter magas, de egyik nagyszülőd 160 centi, akkor előfordulhat, hogy te pont arra a nagyszülőre fogsz hasonlítani, nem a 2 méteres szüleidre. Persze a szülőre való hasolnítás a legjellemzőbb!
Nézz szét a családban és törődj bele!
Még csak 13 vagy, sztem nem izgulj, biztosan fogsz nőni, a lányok általában 14 éves korukra elérik a felnőtt kori magasságukat, de a fiúk 20 éves korukig, néha még 22-23 éves korukig is nőhetnek.
Meg megfigyelheted, a mai fiatalok magasabbak és gyorsabban nőnek, mint az előző generációk, feltételezem ez jó részben a táplálkozásnak is köszönhető, a bolti húsok gondolom nem kevés növekedés serkentő hormont kapott állatokból készül (ugye ott cél h minél kevesebb idő alatt minél jobban megnőjenek) és ez az emberekre is hathat. Egyébként fiúknál a magasság apuka magassága + pár centire lehet számítani.
20 éves korodig simán nőhetsz még. Én 16 évesen 183 cm voltam és 18 éves koromra nőttem 185-re. kb. 12 évesen kezdtem el nőni, hirtelen sokat és 18 éves koromban abbahagytam. Öcsém olyan 15 évesen indult meg és 20 évesen még nőtt egy nagyon minimálisat.
Szerintem lehetsz 180 centi még, és ha azt a magasságod eléred, akkor minimum átlag felettinek fogsz számítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!