Terhességetek alatt mekkorára nőtt az aranyeretek? Az enyém már 2 nagyobb borsószemnyi. Nem fáj csak néha akkor szoktam kenegetni Reparonnal, de egy kicsit zavar a dudor. El fog múlni? 28 hkm
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 19:42
1/4 anonim válasza:
Nekem is igy indult aztan a szulestol olyan lett mint egy fel szolofurt.
2/4 A kérdező kommentje:
És mi lett vele? Leírnád kicsit bővebben ha megkérlek? Elmúlt vagy már még több szőlőszem van rajta? És fájt vagy még most is fáj?
2014. okt. 24. 19:56
3/4 anonim válasza:
Egy honap alatt mult el, mar csak minimalis esztetikai gond csak. Ha gepnel leszek, leirom miket hasznaltam ra, komplett koktelt, de hasznalt!
4/4 anonim válasza:
En alapjaraton hajlamos vagyok ra.ha ugy volt kijott egy kicsit 1-1kup es elmult.terhesen is igy volt.(akkor nem kupoztam m nem volt veszes,nem is tudom h lehet e)
Na de ami szuleskor kijott...uhhhh ugy ereztem mintha 1kg aranyerem lenne.sikerult gatvedelemmel szulnom....de menni az aranyertol vagy ket hetig alig tudtam...ez 8honapja volt most is kint van egy picit de nem faj csak ha wczek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!