Szexel akar fizetni de nekem pénz kell, mit tegyek és főleg hogyan?
5 éve van kiadva az egyik lakásom egy párnak. Sokáig fizettek rendesen majd kisebb zökkenő után újra fizettek rendesen, mert a férfi ki ment külföldre dolgozni. A férfi egyszer csak nem jött haza többé és pénzt se küld haza.
A nő (27) itthon marad egy 3éves és egy 6 hónapos gyerekkel. 6 hónapja nem tud fizetni ez nekem sok pénzkiesés (mivel hiteles a lakás) és félő hogy a rezsi sem lesz fizetve. Sírógörcsök közepette kinyögte hogy bármit megtesz nekem és velem csak várjak még a kicsi egy éves lesz és beadja a bölcsbe elmegy dolgozni de most nem tud.
MI a szart csináljak most Mos én túlórázok hogy legyen fizetve a törlesztő ha így marad szombatokat is be kell vállalnom hogy a más rezsijét fizessem.
Dobjam ki ? (sorba állnak a lakásért)
"Ez van, szemétnek kell lenni, ha főbérlő az ember."
Bérbeadó, nem főbérlő. Mellesleg így is van köztük elég szemét, aki penészes, leélt házat adna ki aranyáron. Ha lakást adsz ki, akkor mérd fel előre, hogy nagyjából milyen embert engedsz oda, aztán majd egymáshoz igazodtok jó esetben. Nem minden bérlő ilyen, mint a kérdésben szereplő.
Nem azért a 20forintért, de több a szemét bérlő, mint bérbeadó. És egy-két találkára mindenki össze tudja kapni magát. Vannak olyanok, akik direkt potya 1-2hónapra utaznak, aztán tovább állnak.
De a szexet semmiképpen ne fogadd el, mert később rádfoghatja, hogy erőszakoskodtál vele.
Igazából nem is értem az első válaszom miért van lepontozva...
Elvárhatja az anyuka hogy idegen tartsa el? Nem.
Ingyen él, és megpróbálja "kibulizni" hogy továbbra is úgy éljen? Igen.
Visszaélhet azzal ha a tulaj lefekszik vele? Igen.
mivel élhetne vissza? sokszor a tényleges nemi erőszakot se lehet bizonyítani, nemhogy egy ilyet, ahol végül is ő a kezdeményező... ha nincs külsérelmi nyom, akkor kb. az egyik szava a másik ellen.
tényleg, hány szobás a lakás?
1 + két fél szoba + konyha fürdő Kamra/tároló nincs mert egybe lett nyitva hogy nagy legyen a konyha.
első emeleti 70nm2 lakás megyeszékhely központjában
1+2 félszoba?
Minek ekkora lakás a nőnek, meg a 2 gyereknek?
A nőnek elég a nagyszoba, a 2 félszobából legalább az egyiket add ki,a rezsi kijön belőle.
Gondolom, te nem ott laksz.
A nőnek semmi beleszólása nincs,örüljön, ha maradhat.
Az új albérlőknek egy szót se,hogy a nő nem fizet a gyerekekkel,ezt mond el neki is,nehogy nyári mikulásnak nézzenek, és más se akarjon fizetni.
Egy a baj, hogy NEM teheted ki, mert VÉDI a tv. Ezért nem szabad gyerekesnek kiadni a lakást, mert az életben nem szabadulsz tőle.
Én beperelném szerződésszegésért, aztán pisloghat.
Ja, a gyereket meg adja bölcsibe, és húzzon el melózni. Amúgy csak kihasznál, mert tudja, hogy nem tehetsz semmit. Dugd meg, csak azért is.
Mi jártunk így, apa a kiköltöztetésük után (ők is gyerekkel voltak) kb. 200 ezret fizetett be, olyan elmaradásaik voltak.
Én rájuk pereltem volna az egészet, nehogy már! Ő nem - a hye jó szíve... áhhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!