Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szexel akar fizetni de nekem...

Szexel akar fizetni de nekem pénz kell, mit tegyek és főleg hogyan?

Figyelt kérdés

5 éve van kiadva az egyik lakásom egy párnak. Sokáig fizettek rendesen majd kisebb zökkenő után újra fizettek rendesen, mert a férfi ki ment külföldre dolgozni. A férfi egyszer csak nem jött haza többé és pénzt se küld haza.

A nő (27) itthon marad egy 3éves és egy 6 hónapos gyerekkel. 6 hónapja nem tud fizetni ez nekem sok pénzkiesés (mivel hiteles a lakás) és félő hogy a rezsi sem lesz fizetve. Sírógörcsök közepette kinyögte hogy bármit megtesz nekem és velem csak várjak még a kicsi egy éves lesz és beadja a bölcsbe elmegy dolgozni de most nem tud.

MI a szart csináljak most Mos én túlórázok hogy legyen fizetve a törlesztő ha így marad szombatokat is be kell vállalnom hogy a más rezsijét fizessem.

Dobjam ki ? (sorba állnak a lakásért)

2015. nov. 13. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Inkább csak nem vagy tisztába a fogalmakkal... :)

Aki hagyja, hogy ott maradjanak a semmiért cserébe, és várva az időt, hogy valami változik inkább buta, vagy együttérző és segítőkész.

Aki reális az megmondja mi a helyzet, ad 1-2 hónapot max, és utána kirakja.

Aki pedig nem jó ember az kihasználja.

2015. nov. 13. 19:36
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Huh ez nehéz kérdés.

Szexet semmiképpen nem fogadnám el cserébe.

Mivel ez egy speciális helyzet,azt hiszem segítenék,maradhatna még fél évet.

De!

Ha fél év múlva nem tudja rendezni a helyzetét,könyörtelenül kiraknám,és nem érdekelne,hova megy.

Itt inkább az az érdekes, hogy neked kell plusz munkát vállalnod, számomra ez az egyetlen, ami gondolkodásra késztet ebben a helyzetben, ha ezt nem kellene megtenned, számomra nem lenne kérdés,segítenék

Hát,azt hiszem így is.

Nagyon xar ügy, segítesz és a nyakadon marad.

Nem segítesz, kidobod, valami baj történik vele és a gyerekekkel,ami tudomásodra jut,aztán emésztheted magad...

Nagyon fontos, bárhogy is döntesz,bármi is történik a későbbiekben,ne hibáztasd magad, mert nem leszel hibás.

Mindkét döntés elfogadható azt hiszem,és érthető.

Nem irigyellek hallod.

Szexet felejtsd el.

2015. nov. 13. 19:50
 13/30 A kérdező kommentje:

De nem vagyok olyan ronda hogy ne tudjak nőt szerezni magamnak + jelenleg is kapcsolatom bár még csak randizgatunk.

Ezt a szexes dolgot azért említettem mert ő sem lát semmi reményt és talán nyerhet vele egy kis időt.

szülei meghaltak autóbabaltseben kislánykora óta a nagymama nevelte de ő is meghalt pár éve. Az örökölt kisház etnikailag erősen fertőzött faluban van eladhatatlan és már szét is lopták.

És jelenleg pénzre nagyobb szükségem van szexre

2015. nov. 13. 19:54
 14/30 anonim ***** válasza:
57%

Esetleg tanácsold a nőnek,hogy kérjen meg egy barátnőjét,vagy a szüleit,hogy hetente x órára vigyázzanak a kicsire, ő pedig,ha nincs más,el tud vállalni pár órás melót,mondjuk takarítás,vagy bármit.

Ha neked nem is fizet,legalább a rezsit ne neked kelljen állni.

2015. nov. 13. 19:55
 15/30 anonim ***** válasza:
30%
Le lettem savazva. Dugd meg a nőt 12-15x,attól helyreáll a villany-víz-gázszámlád,tuti.
2015. nov. 13. 19:58
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a lakás?

1 vagy több szoba?

Ha van legalább még plusz egy szoba,azt kiadhatnád valakinek.

Tudom,nem ideális helyzet,de a beköltözőnek el kell mondani mi van,2 kisgyerek stb.

Nyilván, hogy a nő fizet-e,ahhoz senkinek semmi köze.

Így lehetne az anyagi terheket csökkenteni.

2015. nov. 13. 20:01
 17/30 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy lehet én tudom rosszul, de szerintem 6 hónapos gyereket már beadhatna bölcsődébe, onnantól meg el tudna menni dolgozni.
2015. nov. 13. 20:01
 18/30 Amarok Tonrar ***** válasza:
79%

"Amúgy lehet én tudom rosszul, de szerintem 6 hónapos gyereket már beadhatna bölcsődébe, onnantól meg el tudna menni dolgozni."

20 hetes kortól beadható, de egy éves körül szokás. Nem minden bölcsődében van csecsemőgondozásra alkalmas személy, de kötelességük kirendelni egyet. Tehát ha nagyon akarná, beadhatná most is...

2015. nov. 13. 20:50
 19/30 anonim ***** válasza:
52%

Hát kérdező, ezt rendesen beszoptad.

Azt vágod, hogy azt a nőt február végéig nem fogod onnan kipakolni? Nem lakoltathatod ki fűtésszeton kezdete után, főleg nem két kisgyerekkel. Persze beadhatod a keresetet a bíróságon, hogy addig is teljen az idő.

Én a nő helyében egy büdös petákot nem fizetnék neked, Majd az egyik nap hívnám a költöztetőket, aztán szevasz-tavasz.

Ez van, szemétnek kell lenni, ha főbérlő az ember. De majd belejössz a következőre.

2015. nov. 13. 22:03
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Szexet jah, aztán majd zsarol vele...
2015. nov. 13. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!