Szexel akar fizetni de nekem pénz kell, mit tegyek és főleg hogyan?
5 éve van kiadva az egyik lakásom egy párnak. Sokáig fizettek rendesen majd kisebb zökkenő után újra fizettek rendesen, mert a férfi ki ment külföldre dolgozni. A férfi egyszer csak nem jött haza többé és pénzt se küld haza.
A nő (27) itthon marad egy 3éves és egy 6 hónapos gyerekkel. 6 hónapja nem tud fizetni ez nekem sok pénzkiesés (mivel hiteles a lakás) és félő hogy a rezsi sem lesz fizetve. Sírógörcsök közepette kinyögte hogy bármit megtesz nekem és velem csak várjak még a kicsi egy éves lesz és beadja a bölcsbe elmegy dolgozni de most nem tud.
MI a szart csináljak most Mos én túlórázok hogy legyen fizetve a törlesztő ha így marad szombatokat is be kell vállalnom hogy a más rezsijét fizessem.
Dobjam ki ? (sorba állnak a lakásért)
Nehéz ügy. Ha kiteszed őket, valószínű nem lesz hova menniük, mert két kisgyerekkel nem talál másik albérletet, pláne pénz nélkül. Ha hagyod őket, az bizony neked is pénzbe kerül, a bőrödön fogod érezni. Kétesélyes a dolog, vagy tényleg mindent megtesz a nő, idővel visszafizeti a pénzt és a lekötelezetted lesz, vagy a nyakadra nő és később se tudod majd kitenni.
Én nem lennék képes egy gyerekes, magára hagyott anyát kitenni és inkább vállalnám a túlórákat. De ha mondjuk a nő vissza tud költözni a szüleihez, csak mondjuk szűken férnek el, akkor meggondolnám a dolgot. Mindenképpen megpróbálnék neki segíteni valamilyen pénzkereseti módot találni, kikérdezném a helyzetéről (pl. nagymama nem vigyázna-e a gyerekre, míg ő dolgozik, milyen végzettsége van stb.). Én ezt tartom helyesnek, de jogilag az albérlet nem szeretetszolgálat, nem tartom elítélhetőnek, ha kiteszed őket.
Én nem vagyok jó ember, azonban ezt fel is vállalom.
Szóval 4 hónapig naponta igénybe venném a szolgáltatásait, akár többször is egy nap.
Azonban leszögezném, hogy ez csak 4 hónapig mehet, és utána ha nem lesz változás, nincs apelláta.
Biztos szemét vagyok, de én kitenném. Tudom hogy gyerekek, meg anyuka, de azt ő sem várhatja el, hogy valaki más havi 100+ ezret bukjon miatta, és egy idegen tartsa el a családját.
Így is fél évet vártál, most megpróbálja kidumálni magát még fél évre, aztán meg kitudja mennyi időre...
A szexes dolgot meg felejtsd el, annyit nem ér az egész, és később is visszaélhet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!