Spórolás vagy színvonalas élet éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Szeretem a szép dolgokat, havi 30 000Ft-t simán kiadok ruhára, nem sajnálok 5000Ft-t egy flakon samponra...
Viszont kiszámoltam, ha 3 évig nem változna a helyzetem, és visszafognám a költségeim (max 30/hó) 3 év alatt 4,3 milliót tudnék megtakarítani, ha pedig ennél is spórolósabban élnék, ugyanennyi idő alatt 5,5 milliót. És 3 év múlva még mindig csak 24 lennék.
Nem gyűjtök igazából semmire. Nem szeretnék saját lakást, sem kocsit.
Hogy döntenél a helyemben?
lány vagyok
2015. nov. 9. 23:15
11/15 anonim válasza:
Én uszodába járok fürödni ingyen sampon egyszer veszek egy évbe fürdőgatyát vagy két évben meleg víz jakuzzi mi kell még?
12/15 anonim válasza:
Utazásra, tanulásra szivesen koltenen a penzt. Samponra nem.
13/15 Sunshinedoll válasza:
Azért érdemes nem majdnem lenullázni magad minden hónapban, és valamennyit félrerakni, ha váratlan költségek merülnek fel bármivel kapcsolatban, és tényleg jó albiban lakni, de a tulaj bármikor átb-szhat, bejelenti, hogy eladja a lakást, stb, érdemes ilyenekre felkészülni. Ha még nem is kell saját lakás vagy autó, azért lehet, hogy az 1000 forintos sampon is van olyan jó, főleg, hogy sok drága márkának ugyanaz a cég a gyártója, mint az olcsóbbaknak, szóval a formulában sincs sok különbség.
14/15 anonim válasza:
Ezt tegnap a 2.ik kérdésed -
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__73396..
Csak onnan toroltetted a belinkelest hat akkor blinkelem ide 😆
15/15 anonim válasza:
valamennyi minimalisat tartalekolnek elore nem lathato problemakra, amugy ha nem gyujtenek semmire akkor elveznem az eletet ahogy te teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!