Szerintetek van esélyem új életkor-rekordot felállítanom férfiként?
Sok ilyen nagy öreg pont,hogy úgy élte meg a 100 feletti kort,hogy nem "egészségesen" élt.
Minden reggel pálesz és jó kis zsíros szalonna.
Dédapám is úgy érte meg a 90-et,hogy minden nap elszívott minimum 1 doboz füstszűrő nélküli cigit.
Nem ezeken múlik.
Ahhoz, hogy ilyen rekordot állíts fel neked és egész családodnak is hatalmas áldozatot kell hoznod.
"Rendes ételek" alig ehetsz, koplalnod kell, mivel elvileg, azaz egészséges ha mindig pont annyit eszel, hogy éhes maradj egy kicsit.
Nem vállalhatsz sok munkát a stressz miatt, tanulást, mert egyetem is stressz + idő amit rászánsz se az egészséges életmód jegyében telne.
Max min. mennyiségű alkoholt ihatod és más sorolhatnám, a lista végtelen.
Ha holnap kilépsz az utcára és elüt egy busz, nincs sok esélyed...
A kérdésre a válasz: franc se tudja, elkaphatsz még olyan betegséget is, ami gyógymód sincs, pillanatnyi egészségi állapot nem jelent semmit.
"Hiszek Istenben..."
Akkor azt is tudod, a bibliai Matuzsálem hány éves koráig élt. Van még mire gyúrni 123-on túl. :)
De miért ne lenne esélyed. Szerintem kezdd azzal, hogy elfelejted akarni megdönteni, az máris mínusz egy rágörcsölés.
969 ha jóé tudom:D.
Amúgy onnan jött ez az egész, hogy a jelenlegi világrekordokat nézegettem, és kitaláltam, hogy nekem is fel kéne valami új rekordot állítani , és hát mivel semmiben nem gondolom magam kifejezetten tehetségesnek, ezért ez az életkor izé tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!