Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van esélyem új...

Szerintetek van esélyem új életkor-rekordot felállítanom férfiként?

Figyelt kérdés
Most még csak 23 éves vagyok, és tudtommal hivatalosan a világ leghosszabb életű embere 122 évig élt, úgyhogy nekem legalább 123 évig kéne élnem, hogy megdöntsem, persze ha közben másvalaki megdönti, akkor még tovább. Csak hát ugye a nők eleve tovább élnek mint a férfiak, úgyhogy nem lesz egyszerű. A hosszú életre az esélyeim jók, mivel az őseim nagyszüleim, dédszüleim, ükszüleim mind hosszú életet éltek, érdekes módon férfiak között több ősöm is 90-nél tovább élt, a családban sosem volt keringési betegség, és rákból is csak petefészekrákja volt az egyik nagymamámnak. Amúgy egészségesen élek, egészséges ételeket eszem(pl. sok gyümölcsöt, zöldséget), nem dohányzom, csak ritkán iszom alkoholt, nem szedek semmilyen gyógyszert, és semmilyen egyéb káros szenvedélynek nem vagyok a rabja, ha lefekszem valakivel mindig védekezem, sportolni is rendszeresen szoktam nagyon szívós vagyok, órákig tudok úgy futni, h egyáltalán nem merülök ki. Amúgy meg jó anyagi és családi háttérrel rendelkezem, egyetemet végeztem, most mesterszakra járok, vannak barátaim, testvéreimmel szüleimmel jó kapcsolatban vagyok, nagyon nyugodt típus vagyok, soha semmin nem idegeskedem, boldog kiegyensúlyozott életet élek, ezért is szeretnék minél tovább élni, mert hihetetlen életszeretettel rendelkezem. Hiszek Istenben, és bízom benne, hogy megengedi, hogy továbbra is boldog életem legyen. Vajon van esélyem felállítani új rekordot?

2015. okt. 31. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van esélye, aki még él. De neked sincs több esélyed, min pl. nekem, vagy a következő válaszolónak.
2015. okt. 31. 16:41
 2/10 opened paradise ***** válasza:

Sok ilyen nagy öreg pont,hogy úgy élte meg a 100 feletti kort,hogy nem "egészségesen" élt.

Minden reggel pálesz és jó kis zsíros szalonna.

Dédapám is úgy érte meg a 90-et,hogy minden nap elszívott minimum 1 doboz füstszűrő nélküli cigit.

Nem ezeken múlik.

2015. okt. 31. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy ilyen rekordot állíts fel neked és egész családodnak is hatalmas áldozatot kell hoznod.

"Rendes ételek" alig ehetsz, koplalnod kell, mivel elvileg, azaz egészséges ha mindig pont annyit eszel, hogy éhes maradj egy kicsit.

Nem vállalhatsz sok munkát a stressz miatt, tanulást, mert egyetem is stressz + idő amit rászánsz se az egészséges életmód jegyében telne.

Max min. mennyiségű alkoholt ihatod és más sorolhatnám, a lista végtelen.

2015. okt. 31. 17:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Az egészséges életmódot nem veszem ilyen véresen komolyan, de azért az ilyen alap dolgokra figyelek. Nem arról van szó, h sanyargatom magam, hanem egész egyszerűen csak odafigyelek magamra, de nem vagyok ilyen egészségmániás , mindig annyit és olyat eszek ami jól esik, mert úgy tényleg nem lenne semmi értelme, ha nem érezném jól magam közben. Amúgy nem vagyok stresszes, az egyetemi alapszakot is simán nyugodtan végeztem el, sosem izgultam.
2015. okt. 31. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor röviden megválaszolva a kérdést: nincs esélyed.
2015. okt. 31. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha holnap kilépsz az utcára és elüt egy busz, nincs sok esélyed...

A kérdésre a válasz: franc se tudja, elkaphatsz még olyan betegséget is, ami gyógymód sincs, pillanatnyi egészségi állapot nem jelent semmit.

2015. okt. 31. 18:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért köszi a biztatást!:D
2015. okt. 31. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:

"Hiszek Istenben..."

Akkor azt is tudod, a bibliai Matuzsálem hány éves koráig élt. Van még mire gyúrni 123-on túl. :)

De miért ne lenne esélyed. Szerintem kezdd azzal, hogy elfelejted akarni megdönteni, az máris mínusz egy rágörcsölés.

2015. okt. 31. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:

969 ha jóé tudom:D.

Amúgy onnan jött ez az egész, hogy a jelenlegi világrekordokat nézegettem, és kitaláltam, hogy nekem is fel kéne valami új rekordot állítani , és hát mivel semmiben nem gondolom magam kifejezetten tehetségesnek, ezért ez az életkor izé tűnt a legkézenfekvőbbnek.

2015. okt. 31. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Van, de nem adok.
2015. nov. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!