Szerinted a jövőben szüleid és a testvéreid adnak itthon (Magyarországon) nagyobb boldogságot vagy egy színvonalas külföldi élet ad nagyobb boldogságot?
03:02-től beszélő néni
Át tudjátok érezni azt amiről a néni a videón beszél?
Elment a gyermeke Magyarországról, nem látja őt, nem ölelheti, nem adhat neki szeretetet és nem kaphat tőle törődést, mert egy messzi országban él, ahol magas az életszínvonal, ami nagyon más mint Magyarország.
Hiába a szeretet, ha a gyerek itthon nem tud megélni.
Aki nélkülözik, vagy rosszul él, az soha nem boldog.
Nekem nem kellene, nem is kellett volna az a jólét, amit a szüleim úgy tudtak volna biztosítani, hogy távol a nagyszüleimtől valami idegen országban nevelnek, ahol mindig csak egy betelepült külföldi maradok. Én ilyen vagyok, nem tudnám élvezni. Hálát adok a sorsnak, hogy ilyesmire nem került sor. Szerencsére itthon is normális színvonalon, ha nem is luxusban mindig meg tudtunk élni. Voltak nehézségek, de a család együtt mindig leküzdötte. Nekem a luxus, a magas életszínvonal sz*rt sem ér önmagában. Egy bizonyos szintnek persze meg kell lenni, mert lakni kell valahol, enni kell valamit, öltözni kell valamibe, stb. De a magas életszínvonal? Köszönöm, ezért soha nem hoznék áldozatot, még kevesebbet sem, minthogy esetleg évekig ne találkozzak személyesen a családommal. Jó, ott a szkáááááájp ugye, meg az ááájfon. Ami jó-jó, de rohadtul nem ugyanaz.
Külföldet abban az esetben választanám, ha annyira kilátástalan lenne a helyzetem, hogy már a hajléktalanságtól kellene félnem, vagy attól, hogy nem lesz a családomnak mit enni. Akkor, ha lenne valami külföldi munkalehetőség amivel ki tudnám húzni a családot és magam a trutyiból, bevállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!