Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, ha kb mindent felirok egy srácról?

Figyelt kérdés

Együtt járunk edzésre es általában felirom, azt, hogy mi történt az edzésen

Naplószeruen, es tudom, hogy a naploiras normális, de en csak a srácról írok fel dolgokat :D

Szóval a napom további részét nem igazan

2015. nov. 9. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kicsit sorozatgyilkosos.
2015. nov. 9. 21:50
 12/21 A kérdező kommentje:
11. Miert? :D
2015. nov. 9. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a válaszadók közül páran túl sok Mirai Nikkit néztek XD Amúgy szerintem ez aranyos. Nekem volt egy olyan időszakom, amikor nagyon tetszett egy fiú a másik osztályból és az egyik haverjával jóban voltam és ő meg mindent meg mindenkit fényképezett. Szóval nem igazán volt feltűnő számukra, mikor a haverom bement és elkezdett csak úgy spontán osztálytársakat fényképezgetni XD És a kedvemért csinált pár képet nekem arról a fiúról, aki tetszett. És egy pár hónap alatt valami 200 kép összegyúlt a gépemen, ilyen cimekkel, hogy "Laci ül"; "Laci iszik";"Laci aranyosan néz". :D Már külön rendszereznem kellett a képeket aszerint, hogy melyik teremben vannak, meg melyik hónapban készült a kép, stb. XD Na ez már lehet, hogy beteges. De a tiéd biztos nem :)

17L

2015. nov. 9. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Én szerintem semmi baj vele, sőt hasznos is, legalábbis azt mondják, a naplóírás hasznos sok okból, keress rá.
2015. nov. 9. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a húgom csinált olyat, hogy követett a lakásban, és bútorok mögé bújva figyelt és jegyzetelt. Ilyeneket, hogy:

- kakaót csinál

- az Easy English-t olvassa

- valamit keres

Mentségére legyen mondva, 8 éves volt.

2015. nov. 9. 22:46
 16/21 A kérdező kommentje:
15. ez aranyos :D :))
2015. nov. 9. 22:48
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is vannak ilyen doksijaim ismerőseimről. telefonszám, hol lakik, stb minden amit az emberek ritkán mondanak
2015. nov. 10. 06:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyrészt creepy, másrészt beteges, harmadrészt meg (sajnos) normális, mert sokan így csinálják, csak hibásan..

Ha rajongsz egy pasiért (az infók feljegyzése ennek egyik tünete), akkor az összes őt követőt rajongásod tárgyával azaz vele fogod összemérni (akár tudatosan, akár akaratlanul).

Te szeretnéd majd, ha a jövőbeli pasijaid egy adott nőhöz viszonyítanának téged?

(pl. ha nem is mondanák ki szavakkal, de vmi ilyesmit gondolnának rólad, mint: "na ez a lány kevésbé olyan humoros, nem annyira is magas, sokkal hallgatagabb mint a Lilla volt, de legalább szépek a szemei és jól tud karatézni")

Biztos, hogy rajongással akarod keverni a vonzalmat?

2015. nov. 10. 08:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

13: jót nevettem a sztorin. :))

kérdező: butaságot írnak a többiek, egyáltalán nem gáz. Bár, ha tetszene a srác, akkor jobban megértemén. Én is csináltam ilyet, amikor megtetszett egy srác, mindig írtam a találkozásainkról, a közös óráinkról vagy ha beszéltünk is valamit. Évek múlva olvastam vissza, sokmindent elfelejtettem volna, de az írás megmarad.

2015. nov. 13. 13:27
 20/21 A kérdező kommentje:

19. Tetszik a srác :)

Nagyon is :D :/

Es szerintem is ezért jo, mert evek múlva lehet, hogy a felére nem emlékszem mar, de így eszembe jut :)

2015. nov. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!