Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha boldogabb vagyok,...

Normális, ha boldogabb vagyok, ha kevesebb holmim van?

Figyelt kérdés

Bár jól állok anyagilag, csak olyan ruhát veszek meg, amibe már a boltban beleszeretek. Ennek következtében elèg kevès holmim van, de azokat imádom.

Ha talàlok valami olyat otthon, amit nem szeretek (örökölt, vagy egy véletlen mellényúlás), azonnal meg akarok töle szabadulni.

De ugyanez igaz a kozmetikumokra is. Ha màr 2 samponom/ajakápolóm/tusfürdöm/akármim van, már szabadulok is meg a "feleslegtöl", mert minek nekem olyan kacat, amit nem használok.

Ha mindenböl egy van, kiegyensúlyozott vagyok.

Akkor én most anti-fogyasztó lennék?

Ez normàlis?

21l

2015. nov. 8. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ez a szokvanyos, es meg pazarlas is: ruhat oda adhatod masnak, sampont ilyesmit meg csak akkor vegyel, ha mar elfogyott az elozo. Tul agyalod.
2015. nov. 8. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Minimalista vagy...ha már ilyen nagy szavakkal akarunk dobálózni :D

Amúgy én is a minimalizmusra törekszem, csak azt veszem, amit használok. Viszont a felesleget ne dobd a kukába, az pazarlás, akkor már add oda valakinek.

2015. nov. 8. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Ismerek ilyet, és rosszul vagyok tőle. Nem antifogyasztó vagy, hanem minimalista, ahogy az előző írja. Akit ismerek, bogarasnak tartom emiatt, kerülöm is, ahogy tudom. Nem kell neki semmi, amiből több van vagy nem használja. 1-2 nadrág, póló, stb.
2015. nov. 20. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
1.kent ugxan azt irtam, mint a 2.,erre engem lepontoznak???
2015. nov. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!