Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is így gondolja vagy csak én?

Más is így gondolja vagy csak én?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül utálom, mikor vadidegen emberek rámakaszkodnak,és elvárják,hogy úgy csináljak, mintha 1000 éves barátok lennénk. Mire fel számoltat el engem egy totál ismeretlen,hogy köszönök-e neki vagy sem!? Semmivel nem tartozom neki,így úgy gondolom megtehetem, hogy szó nélkül elmegyek mellette. Miért csinálják ezt az emberek? Miért kell egy idegenre ráakaszkodni? Mi jogon teszik ezt?
2015. nov. 7. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen jólgondolod
2015. nov. 7. 23:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A ráakaszkodás valóban probléma, de a közvetlenséggel nem látok problémát. Mindenki más, te bizonyára introvertált személyiség vagy, tudom, hogy ez most egy adag löket lesz az egódnak, de próbálj inkább te megértőbb lenni, mert ők nem lesznek azok, és fogadd el őket így, ettől függetlenül még nem kell továbbra velük társalagnod. Én is introvertált voltam, az iskolában a kialakult társaság ezért kiközösített valamilyen formában, és az én szemembe hányták, hogy mennyire bunkó vagyok, mert határokat építettem magam köré.
2015. nov. 7. 23:59
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Mert jól esik az embereknek egy kis pozitív kisugárzás nem pedig egy ilyen bunkó, közvetlen, negatív ember mint te. :D
2015. nov. 8. 00:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten tényleg magamba fordulok ez tény,de komolyan dühít, amikor olyannal kéne társalogni akivel nem szeretnék,és még a döntés jogát is elveszik(elvennék tőlem, ha hagynám) . Mindezek után meg úgy bánnak velem, mintha ártottam volna nekik. Közben meg csak hoztam egy olyan döntést, ami nekem a jó. Nem értem miért nem tudja valaki elfogadni, ha valaki nem kíváncsi rá!? Ráadásul miért kell ezért gyűlölettel kezelni,meg úgy nézni rám, mint a verés rongyra!? Egy IDEGEN személynek,akiről azt sem tudom,eszik-e vagy isszák!?
2015. nov. 8. 00:11
 5/12 anonim ***** válasza:
gondolom azert nem egy vadidegen csodalkozik hogy nem koszonsz...
2015. nov. 8. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk veszélyben lennél, és pont az a vadidegen segítene rajtad? Aztán ennyi lenne az egész, de hát... mindegy is. Mondom, légy te a megértő velük szemben.
2015. nov. 8. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Igazad van... Engem is idegesítenek az akaszkodó emberek.
2015. nov. 8. 00:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szituációban fordulhat elő ilyen? Komolyan kérdezem, velem még nem fordult elő, hogy először látott, vadidegen ember meg akart állítani az utcán azzal, hogy beszélgessünk már, aztán lecseszett, hogy még csak nem is köszönök.
2015. nov. 8. 00:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ember nem csak a barátainak köszön. Ez nem elszámoltatás. Vannak elemi emberi viselkedési normák, amiket ha nem tart be valaki, akkor bunkónak gondolják.
2015. nov. 8. 00:53
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as! Olyan helyen lakom, ahol mindenki úgy gondolja,hogy köze van a másikhoz.... Pl ha beülök valahová a barátaimmal,és egy részeg barom kinéz magának. 9-es! Aha, és mi van a szabadakarattal?
2015. nov. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!