Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti képesek vagytok megjegyezni...

Ti képesek vagytok megjegyezni, hogy a törülköző melyik felébe törlitek a fejetek, és melyikbe a seggetek?

Figyelt kérdés

Mert én nem, és csak a reménykedés marad. Régen volt egy menő pikachus törülközőm, az rendben volt, de ez most sima kék, és leszakadt róla a címke.

Miért ilyen nehéz az élet?

2015. nov. 5. 16:26
1 2
 11/14 Fingkirály ***** válasza:

de gonosz vagy, ezt én akartam mondani! :)

2015. nov. 5. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megjegyezni, ezért abba a részébe törlöm a fejemet, ami tisztábbnak látszik.

Egyébként kicsit túl van izgulva ez a bacilus téma, ennyit simán ki kell bírnia az egészséges immunrendszernek (sőt, állítólag még többnek kellene kitenni), és a törülközőn is elpusztulnak egy idő után.

2015. nov. 5. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Soha ilyen kérdés meg nem fordult bennem és még csak nincs is saját törölközőm. Hetente ki vannak mosva, az egész család ugyana zokat használja, senkit nem zavar ez.
2015. dec. 13. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mikor beletörlöm a törülközőbe a fenekem, utána mindig megszagolom, nem maradt-e büdös :"D Pedig wc-zés után is mindig alaposan kitörlöm meg meg is mosom utána, de azért a biztonság kedvéért megszagolom. Szerencsére eddig mindig nyugodtan tapasztaltam, hogy nem lett másabb szaga ott, mint a törülköző többi részén XD Szóval nem hiszem, hogy annyira koszos lenne ott :D Mondjuk azért az első 2-3 napon szoktam még nézni, hogy hol van a seggtörlős rész, de utána mindig elfelejtem, vagy amikor a zuhany alól kilépve reflexszerűen felkapom a törülközőm, már az egész testemet, beleértve az arcomat is végigtöröltem vele, amikor eszembe jut, hogy ja tényleg tegnap még valahová ide töröltem a fenekem...XD
2015. dec. 13. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!