Ti képesek vagytok megjegyezni, hogy a törülköző melyik felébe törlitek a fejetek, és melyikbe a seggetek?
Figyelt kérdés
Mert én nem, és csak a reménykedés marad. Régen volt egy menő pikachus törülközőm, az rendben volt, de ez most sima kék, és leszakadt róla a címke.
Miért ilyen nehéz az élet?
2015. nov. 5. 16:26
11/14 Fingkirály válasza:
de gonosz vagy, ezt én akartam mondani! :)
12/14 anonim válasza:
Nem tudom megjegyezni, ezért abba a részébe törlöm a fejemet, ami tisztábbnak látszik.
Egyébként kicsit túl van izgulva ez a bacilus téma, ennyit simán ki kell bírnia az egészséges immunrendszernek (sőt, állítólag még többnek kellene kitenni), és a törülközőn is elpusztulnak egy idő után.
13/14 anonim válasza:
Soha ilyen kérdés meg nem fordult bennem és még csak nincs is saját törölközőm. Hetente ki vannak mosva, az egész család ugyana zokat használja, senkit nem zavar ez.
14/14 anonim válasza:
Én mikor beletörlöm a törülközőbe a fenekem, utána mindig megszagolom, nem maradt-e büdös :"D Pedig wc-zés után is mindig alaposan kitörlöm meg meg is mosom utána, de azért a biztonság kedvéért megszagolom. Szerencsére eddig mindig nyugodtan tapasztaltam, hogy nem lett másabb szaga ott, mint a törülköző többi részén XD Szóval nem hiszem, hogy annyira koszos lenne ott :D Mondjuk azért az első 2-3 napon szoktam még nézni, hogy hol van a seggtörlős rész, de utána mindig elfelejtem, vagy amikor a zuhany alól kilépve reflexszerűen felkapom a törülközőm, már az egész testemet, beleértve az arcomat is végigtöröltem vele, amikor eszembe jut, hogy ja tényleg tegnap még valahová ide töröltem a fenekem...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!