Új munkahelyen, betanításkor szokás jegyzetelni? Vagy ezt ott helyben "illene" megjegyezni?
Figyelt kérdés
Nem csak egy-két gondolatra gondoltam, hanem akár oldalakra.
Hogy szokás?
2015. júl. 28. 19:15
1/4 anonim válasza:
Lehet jegyzetelni, egyàltalàn nem ciki, sôt ajànlott. De arra figyelj hogy csak azt jegyezd le amit muszaj, senki nem fogja megvarni amig mindent szorul szora leirsz :) jegyzetelni!
2/4 anonim válasza:
Nemcsak hogy illene, hanem inkabb muszaj.
Gondolj bele, elmondjak, hogyan kell egy bizonyos dolgot, de legkozelebb csak 2 het mulva kerulsz oda, hogy azt kell csinalnod es addigra elfelejted. Nincs jegyzet, akkor mit csinalsz?
Megkerdezed ok meg nagy kenyelmetlenul UJRA elmondjak.
Inkabb jegyzetelj. Ne regenyt, csak a fontos dolgokat :)
3/4 anonim válasza:
Sajnos senki sem jegyzetel, aztán másnap mindenki kérdezget mit hogyan kéne csinálni ami zavaró. Persze muszáj, mert elsőre nem lehet betanulni az egészet, ezért kellene mindenkinek jegyzetelni!
4/4 anonim válasza:
Én egy kisméretű füzetet írtam full tele 3 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!