11/16 anonim válasza:
Ha nagyon fázik a lábam, akkor felveszek egy zoknit, de nagyon kényelmetlen úgy és ahogy felmelegedett a lábam, rögtön veszem is le. Mondjuk van, hogy elalszok közbe és csak reggel ébredek fel arra, hogy csurom viz már a lábam. De attól még nem szeretek igy aludni.
12/16 anonim válasza:
Én sosem aludtam zokniban, valamiért nem kényelmes, melege van benne a lábamnak, főleg takaró alatt.
13/16 anonim válasza:
Soha nem alszok zokniban. De úgy alapvetően nem szeretem a sok ruhadarabot, nyáron boxer, télen még egy poló meg vastagabb takaró.
15/16 anonim válasza:
Nem. Sose alszok abban. Ha netán igen, akkor annak más oka van. pl. elaludtam :D
Egyik oka az, hogy kényelmetlen. A másik pedig az, hogy úgy gondolom, hogy egészségesebb nélküle. Legalább este szellőzzön/ne szorítsa semmi, ha már egész nap abban vagyok. Nem szoktam itthonra zoknit felvenni, általában itthon mindig mezítláb vagyok. Szerencsére nem fázós a lábam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!