Hogyan fogjam magam vissza az utakon?
Tök normálisan közlekedem de amint valami sérelem ér valamelyik közlekedő társamtól azt azonnal meg akarom torolni, sőt onnantól mindenki barom aki az úton van. Semmi nem érdekel, el az utamból levillogok mindenkit zebra előtt inkább gázt adok ne hogy le merjen lép a gyalogos, életveszélyes helyzeteket hozok létre stb stb
stb
Egyszer azt mondták vegyek erősebb autót mert kissességi komplexusom van állandóan bizonyítani akarom hogy ez az 1.6-os is megy úgy mint a más 10millás 250-lóerős autója. Megvan az erős autó de rosszabb lett a helyzet.
Majd ha gyereked lesz másképp fogsz közlekedni. Azóta apa lettem helyzet változatlan (közdelelési morál fronton)
Aztán azt mondták vegyél fedélzeti kamerát az majd vissza tart, de ez sem jött be.
a legrosszabb az egészben hogy nem huszonegy-két-há éves vagyok hanem 35.
Képzeld el, hogy a te idióta viselkedésed miatt akár ártatlan embernek is baja lehet.
Gondolj bele, hogy egy olyan b*rom miatt, mint te meghal a gyereked.....
https://www.youtube.com/watch?v=Gxa4IL8e3-s
Elképzeltem : Még el is sírom magam rajta de ez ez csak egy pillanatig tart 20 perc múlva már nem fog az eszembe jutni mikor az úton leszek
Így van! Inkább ne ülj autóba! Pont az olyanok miatt nem adnék valakinek jogsit, amilyen te is vagy. Én elhiszem, hogy nagyon jól tudsz vezetni, de aki idegileg gyenge, agyban pedig egy hatalmas kölyök, az ne közlekedjen az utakon!!!
A veszélyes helyzeteket elkerülni szokás, nem direkt, szándékosan megteremteni a lehetőségét!!! A jó isten mentsen meg attól, hogy a családom, a barátaim, vagy a szerettem, egyszer egy ilyen barommal találkozzanak az utakon, mert ha megtudom, hogy szimplán ennyi oka volt annak, hogy az én egyik szerettem meghalt, az tuti biztos, hogy az én agyam is eldurran és hirtelen felindulásból ölöm meg az illetőt, lesz*rva a következményeket.
Gratulálok, hogy 35 éves felnőtt létedre nem jut el az agyadig, hogy ártatlan emberek életével játszol, amikor így vezetsz! Igazán büszke lehetsz magadra, remélem a gyerekedbe is ezt neveled... -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!