Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogjam vissza magam ha...

Hogyan fogjam vissza magam ha el kezdek inni?

Figyelt kérdés
Haverokkal sajnos heti szinten berúgok és nem tudom hol a határ. Utánna napokig is rosszul vagyok. Normális ember 1-3 sörrel elvan, nálunk fejenként több mint 10 sör is lecsúszik.22 F
2015. jan. 1. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan haverokat keress akik megállnak háromnál.A haverjaid ivócimborák,nem is néznék el,ha megállnál kevesebbnél.
2015. jan. 1. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudsz magadnak megálljt parancsolni, akkor más nem fog.
2015. jan. 1. 20:30
 3/9 A felhasználó ***** válasza:
Próbáltál már nem inni? Csodákra képes.
2015. jan. 1. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne vigyél magaddal csak egy ezrest :D amúgy tudom miről beszélsz. Sokáig úgy vagy gondolom Te is hogy nem érzel semmit, kettő-három még lazán belefér, aztán jön a holtpont. Én ezt tényleg úgy oldottam meg, hogy nem vittem magammal sok pénzt, bankkártyát is itthon hagytam aztán nem volt mit elinni. 23f
2015. jan. 1. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden sör után tarts 15-20 perc szünetet.

Ennyi idő alatt már érzed mennyivel jobban ütött be az utolsó üveg és akkor meg tudsz állni ha úgy érzed hogy a hangulat csúcspontjára jutottál és a következőtől már csak rosszabbul lennél.

2015. jan. 1. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolj a másnapra!
2015. jan. 1. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Gondolj arra,hogy minden egyes kortynál az agysejtjeidet pusztítod.Gondolj a szájszagodra.Gondolj a sörhasra,vagy akár az üres pénztárcára és,hogy milyen klassz cuccokat vehettél volna abból a pénzből amit elittál.Jusson eszedbe minél undorítóbb dolog és hidd el egyből elmegy a kedved :D

Amúgy ha érzed,hogy a fejedbe száll az alkohol akkor minimum egy pohár vizet igyál meg :D

2015. jan. 1. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
csináld úgy, mint én!! annyiszor ittam magam KO-ra, hogy már csak somersbyt tudom meginni.. xddddd
2015. jan. 2. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
#3, ott a pont!
2015. jan. 3. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!