Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tönkretesz a pénz?

Tönkretesz a pénz?

Figyelt kérdés

Egy régi barátommal beszélgettem aki elég szinvonalas életet él.Tudtam,hogy már fiatal korunkban foglalkozott mindenféle piti illegális dologgal.Italozgattunk rendesen,így kicsúszott a számon a kérdés,hogy miből is van jelenleg ennyi pénze.A válasza valami hasonló volt:

"Régebb bármit megadtam volna azért,hogy pénzem legyen,szép házam meg autóim.Jelenleg mindenem azonnal eldobnám azért,hogy nyugodtan letudjak feküdni esténként és ne keljen folyamatosan azon gondolkodnom,hogy mikor és hogyan lesz vége,de ez nem lehetséges.Eladtam az életemet a pénzért,majd rájöttem,hogy szart nem ér pénz élet nélkül.Rengeteg csaj nyomul rám a pénz miatt,de az olyan lányokat akiket szeretni tudnék csak el ijeszti a pénzem.A barátaim 90%-a tudja mennyit érek,és ha egy forinttal is többet ajánl valaki szemrebbenés nélkül tönkretesznek,arra hivatkozva,hogy ez csak üzlet,semmi személyes.Szóval nem annyira szép a csodálatos az életem mint ahogyan kívülről látszik."

2015. okt. 29. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:

mint ahogy a példa is mutatja az illegálisan szerzett pénz ilyen veszélyeket hordoz...

a legálisan szerzett pénz is veszélyes lehet az emberre, csak más módon, de persze ott is van olyan, hogy egy barát tönkre tehet...

22F

2015. okt. 29. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Tönkretehet.
2015. okt. 29. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem a pénz hiánya tesz tönkre.
2015. okt. 29. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Mást meg a pénz hiány tesz tönkre.Ha olyan rossz neki hogy gazdag, ossza szét a vagyonát, nem lesz gondja vele.

Van jó pár százezer éhező és hajléktalan, nyomorgó az országban, akiknek jól jönne.

A lányokról meg...Nos,a régi barátod akkor is sír, ha csóró, akkor is, ha sok pénze van, ráadásul illegálisan szerezte.Ilyen természetű embert mi másért lehetne elviselni, mint a pénzéért??

2015. okt. 29. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Tönkretesz! Aki nem akarja tönkretenni magát, én szívesen megszabadítom a túl sok pénzétől!
2015. okt. 29. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Őt sem a pénz teszi tönkre, hanem a megszerzésének a módja.
2015. okt. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!