Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket értél el eddig az...

Miket értél el eddig az életedben?

Figyelt kérdés

Mi az, amire úgy tekintesz, hogy "igen, ezt megcsináltam". Mit szeretnél még elérni?

Mi az az 1 dolog, ami a legboldogabbá tesz az életedben?

2015. okt. 25. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

Harmadik vagyok, csak közlöm:

1. Többet keresek kb havi 80 ezerrel, mint a párom. Úgyhogy nem költöztem oda egy gazdag pasihoz, albérletben lakunk, mint írtam sajátra gyűjtünk...De ha valaki nem tud szöveget értelmezni, akkor arról nem tehetek :D

2. Nem, nem szoktam náthás lenni sem, gyerekkorom óta nem voltam szerintem, és semmilyen betegségem nem volt kb az elmúlt 10 évben.

2015. okt. 25. 19:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha 18 éves korod óta dolgozol, akkor max érettségid van. Azzal max 120-at kereshetsz, ha nem vagy kurtizán. És albérlet mellett, fősuli tandíj mellett Autót is vettetek, meg félre is tesztek? Hát sehogysem jön ki.
2015. okt. 25. 19:30
 13/22 A kérdező kommentje:

szeretem az ilyen mindent tudó embereket..

Tandíj - diákhitel.

Igen, albérletben lakunk már 4 éve.

Érettségivel dolgozok még, és képzeld, 220 nettót kapok, igaz cserébe havi 200 órám van, nagyrészt éjszaka.. A párom 140et keres, de legalább kényelmes munkája van. Havi kiadásunk 140e, úgyhogy marad havi 100 ezrünk minimum, nem új autót vettünk, hanem használtat, 1.3 millióért amit 2 évig gyűjtöttünk. Hát ennyi.

Nem szeretem , ha meghazudtolnak. Szegény családból származok, alkoholista szülőktől, és én igenis büszke vagyok magamra, hogy 22 évesen saját erőmből elértem azt, amit..

2015. okt. 25. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A másik nickeddel kellett volna írnod 22/n. XD
2015. okt. 25. 19:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Eszerint a #3-as hozzászóló egyenlő a kérdezővel. Elég furi, ha valaki a saját kérdésére ír egy nem a leghihetőbb hozzászólást.
2015. okt. 25. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Elég magas fejlettségi szintet értem el személyiségileg.

Semmit se szeretnék elérni.

Mások életének boldogabbá tétele.

2015. okt. 25. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon fail...

És még a matek sem megy. 220 ezer + 140 ezer az nálam 360. Akkor 140 ezres kiadás mellett hogyhogy csak 100 ezretek marad?

Haverom egyébként azt mondta, hogy ha mérnöki vagy más komoly diplomád van és nem valami büfé, akkor add meg a címedet és úgy ...., hogy olyant még nem élveztél. És ebből jön még az is, hogy én is mérnöki végzettségű vagyok és dolgoztam gyárban, állandó éjszakában, 12 órákat. A fizetésem egy jó hónapban durván 180 és 200 óra közötti munkával körülbelül 130 ezerre jött ki. Mellette viszont volt két tárgyam, amiket csak véres verejtékkel tudtam teljesíteni.

Akkor te hogy a fenébe csináltad meg kemény munka mellett az egyetemet? Valahogy nem tudom elhinni ezt az egész történetet. Azt meg aztán végkép nem értem, hogy miért írsz ki kérdést, amire aztán válaszolsz is...

2015. okt. 25. 22:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem van a legjobb barátom. Elég sivár életem van, most mit mondjak, de az az egy az kárpótol mindenért.
2015. okt. 25. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem el sok mindent az életemben, de az ilyen apró pillanatokért mint amilyen most is volt a kérdezővel, már megéri hajtani a mókuskereket :D

Utolsó kérdésre válaszolva: Hogy van akivel viszont szeretjük egymást.

2015. okt. 26. 00:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nickkel feltette a kérdést, a válaszoló nickkel pedig azt mondta, hogy még eddig nem gondolkodott ilyeneken. DDDDD
2015. okt. 26. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!