Miket nyeltél már félre életedben?
Hallottál már tüdőbajost fuldokolni? Ha nem, akkor ne használd ezt hasonlatként... Ha hallottál, akkor úgysem lehetsz annyira tapintatlan, hogy kis :S -jel ilyen hasonlatokat használj... Bocs, de ezt nem bírtam megállni.
Amúgy én egyszer keménycukorkát, az is durva volt.
Köszi a válaszokat! Akinek van még, az írjon!
(Igen, hallottam már tüdőbajost fuldokolni, sőt meghalni is láttam már. Most boldog vagy?)
Pótkereket, Ak-47-et , Kólásüveget. etc etc...
Azért vigyázz vele.
"Igen, hallottam már tüdőbajost fuldokolni, sőt meghalni is láttam már. Most boldog vagy?"
Persze, ez a boldogság forrása nálam... Istenem, de hülye és tapintatlan vagy...(Ritkán mondok ilyen másra, de ez tényleg már az a szint.) Nem elég, hogy így is ilyen hasonlatokat használsz és még másnak ez szerinted boldogságot okoz? Komolyan ennyire tapintatlan tapló vagy vagy csak csinálod?????
Igyekszem nem félrenyelni a kólásüveget, köszi :D
Utolsóra nincs kommentem, droidokkal nem tárgyalok. :(
Normális válaszokat szívesen várok továbbra is. (Egyébként nem ártott meg a narancs, tényleg, csak nagyon ijesztő volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!