Hogy lehet ennyire szívtelen?
Valamilyen szinten igaza van, ők voltak hülyék és felelőtlenek, aminek vannak következményei. Komolyabb balesetet is okozhattak voltak, olyat amiben ártatlan, felelősségteljes emberek is az életüket vesztik.
Nem tudom ki örülne neki, ha a hajnalban dolgozni induló szülőjébe, párjába belerohanna egy részeg, vagy jogosítvány nélkül vezető sofőr.
Ha jóban volt a fiúkkal akkor valószínűleg gyászol, a felelősök keresése és a düh pedig a gyász formája. Nem tartom szívtelennek. Én is sajnálnám az ismerőseim elvesztegetett életét, de a saját hibájukból történt a dolog.
Szerintem teljesen igaza van azzal, amit mondott. A balesetek legnagyobb része tapasztalat hiány, és részeg vezetés miatt történik, és elkerülhető lenne minimális odafigyeléssel.
Szomorú ami velük történt, de igaz hogy ettől nem kell őket szentként sem feltüntetni.
Nem "szentként" tünteti fel Őket senki.
Csak a kioktatásnak bizonyos helyzetekben akkor sincs helye, ha önmagában igaz, amit mond.
Ráadásul adott esetben nem a hátul ülők vezettek (és Ők haltak meg), tehát ebben az esetben még csak nincs is teljesen igaza a barátnő pasijának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!