Miért érzem úgy, hogy Isten egy szívtelen zsarnok?
Ha olyan hű de kedves és jó lény lenne, akkor nem hagyta volna, hogy az iskolába ne bántsanak. Tett volna valami csodát, de szerintem végignézte és RÖHÖGÖTT is rajtam.
Lucifernél kell enyhet keresnem, aki ugyanolyan számkivetett mint én. Aki talán meghallgatja a kívánságaimat.
Hogy mindent vegyen el azoktól, akik engem bántottak. Mert Lucifer legalább felfegyverzi a híveit, fekete mágiával, amit aztán arra használhatnak, hogy elvegyék ami az övék.
Isten nem hagyja, hogy egy életre elintézzem őket, Lucifer meg bátorít rá.
Egy életre elakarom őket intézni.
Veszítsék el a vagyonukat, munkájukat, családjukat és a barátaikat. És aztán mikor látom őket hajléktalanként az utcán, én köpjem le őket.
ez a kérdés már volt kb egy hónapja...
hajrá. legyél sátánista gyökér, Isten egy kretén és csak Lucifer normális... idióta
azt hiszed Isten fizikailag, materiálisan segít?! HE?!
akkor hülyébb vagy, mint hittem...
alkalmazd a mágiát, aztán ne csodálkozz, ha visszafele is hat...
RÖHÖGÖTT is rajtam - érdekes felfogás...
felfegyverzi a híveit - Isten is felfegyverzi híveit, csak vanna olyan """hívei""", akik nem hallják meg... mint pl.: Te
Erre egyszerű a válasz: mert te egy szívtelen zsarnok és gonosz, bosszúálló ember vagy. Javulj meg és istenképed is megjavul.
Szívesen.
Rajtad elsősorban egy pszichiátriai kezelés segítene, de semmiképpen sem lucifer.
Isten sok mindenkinek segít, de nem kötelessége. És az ilyen agresszív kismalacoknak amúgy sem nagyon szokott.
Megnézném az ábrázatodat, amikor amiatt vinnyogsz, hogy már a fekete mágia sem működik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!