Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért érzem úgy, hogy Isten...

Miért érzem úgy, hogy Isten egy szívtelen zsarnok?

Figyelt kérdés

Ha olyan hű de kedves és jó lény lenne, akkor nem hagyta volna, hogy az iskolába ne bántsanak. Tett volna valami csodát, de szerintem végignézte és RÖHÖGÖTT is rajtam.

Lucifernél kell enyhet keresnem, aki ugyanolyan számkivetett mint én. Aki talán meghallgatja a kívánságaimat.

Hogy mindent vegyen el azoktól, akik engem bántottak. Mert Lucifer legalább felfegyverzi a híveit, fekete mágiával, amit aztán arra használhatnak, hogy elvegyék ami az övék.

Isten nem hagyja, hogy egy életre elintézzem őket, Lucifer meg bátorít rá.

2015. okt. 1. 08:25
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Egy életre elakarom őket intézni.

Veszítsék el a vagyonukat, munkájukat, családjukat és a barátaikat. És aztán mikor látom őket hajléktalanként az utcán, én köpjem le őket.

2015. okt. 1. 08:27
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát mert ha létezik, akkor az?
2015. okt. 1. 08:39
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

ez a kérdés már volt kb egy hónapja...

hajrá. legyél sátánista gyökér, Isten egy kretén és csak Lucifer normális... idióta

azt hiszed Isten fizikailag, materiálisan segít?! HE?!

akkor hülyébb vagy, mint hittem...

alkalmazd a mágiát, aztán ne csodálkozz, ha visszafele is hat...

RÖHÖGÖTT is rajtam - érdekes felfogás...

felfegyverzi a híveit - Isten is felfegyverzi híveit, csak vanna olyan """hívei""", akik nem hallják meg... mint pl.: Te

2015. okt. 1. 09:00
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Beteg vagy komám!
2015. okt. 1. 09:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha arra nem vagy képes hogy bármit is felfogj a világ működéséből, hogyan lennél képes bármilyen értelmes mágikus tevékenységre?
2015. okt. 1. 09:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre egyszerű a válasz: mert te egy szívtelen zsarnok és gonosz, bosszúálló ember vagy. Javulj meg és istenképed is megjavul.

Szívesen.

2015. okt. 1. 10:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad elsősorban egy pszichiátriai kezelés segítene, de semmiképpen sem lucifer.

Isten sok mindenkinek segít, de nem kötelessége. És az ilyen agresszív kismalacoknak amúgy sem nagyon szokott.

Megnézném az ábrázatodat, amikor amiatt vinnyogsz, hogy már a fekete mágia sem működik. :D

2015. okt. 1. 13:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Isten tervét nem változtatja meg, hogy ha hisztizel ellene és a saját bűneidből fakadó hibát rá akarod kenni. Ha káromlod és ellene akarsz küzdeni, max magaddal cseszel ki, mert beengeded a sátánt az életedbe és ő rombolni, ölni fog. Azt is tudja, hogy most a szívedből fakadó aljasságból szóltál vagy csak simán nem tudod, mit beszélsz és még megmenthető vagy. Tehát mindennek ellenére még üdvösséged is lehet Jézusban
2015. okt. 1. 14:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Innen nézve magadat intézed el egy életre, ha így folytatod.
2015. okt. 1. 18:10
 10/19 Ozmium42 ***** válasza:
35%
Mit csinált Lucifer, miközben az iskolában bántottak?
2015. okt. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!