Nagyon gáz szerintetek, ha valaki 17 évesen, ráadásul lányként nem tud főzni? Max ilyen kis zacskós leveseket?
Anyám állandóan azzal cseszeget, hogy mindjárt 18 éves vagyok, de semmit nem tudok főzni. Csak épp az a baj, hogy pont miatta nem tudok.
Pár hete is megkérdeztem tőle, hogy főzhetek-e én valamit, erre ordibálni kezdett velem, hogy nem, mert enni is szeretnénk belőle. Meg ő olyan, hogy ha én mondom neki, hogy akkor legalább hadd segitsek neki a főzésben, akkor mindenben, amit csinálok, csak a hibát keresi.
Ha megkérem, hogy én hadd verjem fel mondjuk a piskótához a tojásfehérjét, egyből, ahogy a habverőt a kezembe veszem, ordibálni kezd velem, hogy nem is jól fogom...Közbe még be se kapcsoltam.
Vagy volt, hogy megkértem, csináljon nekem puliszkát. Erre megint veszekedett velem, hogy miért őt ugráltatom, nekem is meg kéne tudnom ennyi idősen csinálni. Mondom akkor mondja el, hogy ő hogy szokta és megcsinálom magamnak. Erre megint azt mondta, hogy jajj nehogy elrontsam itt, inkább megcsinálja ő, én meg nézzem, hogy hogy kell. Oda is álltam mellé, erre mikor a sót csak úgy elkezdte beleszórni a puliszkába, megkérdeztem, hogy kb mennyit kell belerakni? Erre üvöltözni kezdett velem, hogy mit kérdezősködök itt, ezzel csak megzavarom, inkább menjek onnan, mert tőlem nem lehet koncentrálni. De basszus ő mondta, hogy nézzem, hogy csinálja, honnan tudjam, hogy hogy csináljam, ha nem tudom, miből mennyi kell bele? Én csak annyit láttam, hogy a dobozból önti bele, ennyiből még nem tudom megállapitani, hogy mennyi kell pontosan. Ő meg már olyan sokszor csinált, hogy nem is kell lemérnie, én viszont még soha nem csináltam és tudnom kéne, hogy csak úgy saccperkábé mennyit tegyek bele...
Szóval ha tudnék, főznék nagyon szivesen, csak anyám nem engedi, igy viszont soha nem tudok megtanulni főzni, vagy legalább is addig nem, amig el nem költözök innen. Ez nagyon ciki szerintetek? Én eléggé szégyenlem, mert barátnőm pl. 14 évesen már 3 fogásos ebédet főzött az egész családnak. Nekem meg anyám azt se engedi mindjárt 18 évesen, hogy egy tejbegrizt megfőzzek...
17/l
"De gyakorizni nem nagyon lehet számítógép nélkül."
Hát ebbe a hihetelen világba már feltalálták az okostelefont és a tabletot is, szóval lehet gép nélkül is.
#12.
Ne akadjunk fent a részleteken kérlek. Tudod, hogy értettem.
Anyám ugyanez.
VagY: ne pazaroljunk.
Tesóm exe idejött, odaégetett valamit, jajjj nem baaaaj, van méééég. Jahh, ő is azért próbáélkozott itt, mert az anyja dettó ilyen. Engem jobban izgatna, mi van az anyákkal ilyenkor.
Amúgy nem ciki. az se, ha rakott tésztát eleinte porból csinálod, nem saját mártással. Lassan bele fogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!