Mi a különbség nő és lány között? 25 évesen gáz, ha lányként gondolok magamra?
Pár napja beszólt egy távolabbi ismerősöm, amikor magamat lányként emlegettem, hogy 25 évesen már elég gáz, ha nem nőnek mondom magamat. Szerintem ez teljesen baromság, de elgondolkoztatott.
25 évesen most csinálom a második diplomámat, mellette dolgozom, albérletben lakok, a házasság és a gyerek csak távoli jövő. Amúgy is úgy nézek ki, mint egy 20 éves, és nem is öltözködöm szupernőnek.
Most tényleg gáz lenne, ha sokkal inkább lánynak érzem magamat ennyi idősen ilyen körülményekkel?
Ahogy érzed.
Én amin keresztül mentem, és amennyi élettapasztalatom van, nyugodtan tekinthetnék magamra nőként, de én is mindig lányt mondok. 22 leszek, de 16-nak nézek ki, és kislányosan öltözöm, lehet, ennek is közve van hozzá.
Nem gàz!
Én 26 vagyok,de én is lànyt hasznàlom.A nö kifejezetten zavar mert olyan mintha öreg lennék :)
ah de jó, hogy mások is így gondolják. : )
egyetértek veletek.
lehet, hogy a külső megjelenés is közrejátszik.
és én is inkább 30 körülieket-felettieket "nőzök" le. nem vagyok én még olyan öreg. : )
Ja, én is falnak tudok menni amikor írják a hírekben, hogy 19 éves pedofil férfit tartóztattak le. Egy átlag 19 éves férfi pattanásos és az anyja főzi neki a kakaót. Aztán meg meglepődnek ha a vele egy értelmi szinten levő lányokhoz közeledik. Na de mindegy.
Szerintem nem is annyira korfüggő, én inkább a szüléshez tudnám kötni. Persze nyilván 35-40 gyermektelen nőt nem hívnék lánynak. De van 30 éves munkatársam aki kis pici kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!