A talpraesett és a zárkózott között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 17:03
2/9 anonim válasza:
Macska esetében lehet egyszerre is.
3/9 anonim válasza:
A két fogalom nem egymás ellentéte.
4/9 szeretnék segíteni válasza:
Azokat mondják zárkózottnak,
akik nem beszélnek másokhoz vagy
nem szeretnem emberek közt lenni,
de az ilyenek többségét bántották az emberek,
azért ilyen,
ês csak tudna megváltozni,
ha körülötte nem lennének rossz emberek
5/9 szeretnék segíteni válasza:
Bocsánat,elírtam:
Szeretnem helyett szeretnek akartam írni.
A másik elírás:
kihagytam az akkor szót:
csak akkor tudna megváltozni...
6/9 anonim válasza:
Egy talpra esett magabiztos ember simán lehet zárkózott, max. te nem jössz rá, mert úgy viselkedik veled hogy nm is sejted róla:D
7/9 anonim válasza:
A kék és a piros között mi a különbség?
8/9 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy kinek a talpára esett...
9/9 anonim válasza:
A talpraesett minden helyzetben feltalálja magát, jól alkamazkodik, mindent a javára fordít, ösztönösen jók a stratégiái, ezért boldogul, eléri a céljait, ha nem, akkor idejében felismeri, ha valamit kár erőltetni, és vált. A zérkózottság közvetve függ össze, annyiban, hogy az emberi társadalomban könnyebb célokat elérni, ha nem vagy zárkózott, mert a talpraesett ember többek között kapcsolatokat is épít, amik segítik. Egy talpresett ember is válhat zárkózottá egy negatív élmény hatására. Szerintem a talpraesett emberek nem zárkózottak alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!