Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a különbség nő és lány...

Mi a különbség nő és lány között? 25 évesen gáz, ha lányként gondolok magamra?

Figyelt kérdés

Pár napja beszólt egy távolabbi ismerősöm, amikor magamat lányként emlegettem, hogy 25 évesen már elég gáz, ha nem nőnek mondom magamat. Szerintem ez teljesen baromság, de elgondolkoztatott.

25 évesen most csinálom a második diplomámat, mellette dolgozom, albérletben lakok, a házasság és a gyerek csak távoli jövő. Amúgy is úgy nézek ki, mint egy 20 éves, és nem is öltözködöm szupernőnek.

Most tényleg gáz lenne, ha sokkal inkább lánynak érzem magamat ennyi idősen ilyen körülményekkel?

2015. jún. 20. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

27 vagyok és fiúként tekintek magamra. Nem érzem úgy, hogy férfi lennék. Akkor pedig a hideg futkos a hátamon, ha nálam fiatalabbak magáznak engem, vagy csókolommal köszönnek.

Nem tudom elfogadni, hogy öregszem ;_;

Egyébként szerintem nem gáz.

2015. jún. 20. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz, 31 leszek 1 hónap múlva, de lányként emlegetem magam. Szerintem nő akkor leszek ha már feleség leszek vagy gyerekem lesz... különben is tininek szokott nézni mindenki. Semmit nem változtam 16 éves korom óta, képeken is ugyanolyan vagyok teljesen, szóval nem értem miért váltam volna nővé csak mert több lett a korom.
2015. jún. 20. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:

: )

igen a szülés is vízválasztó lehet e tekintetben

megnyugtattatok : )

2015. jún. 21. 00:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Hagyományosan addig nevezik lánynak a kedves kisasszonyt, amíg férjhez nem megy. (ebből van, hogy aki soha nem megy férjhez, az a vénlány).

Persze ez ma már kevésbé használatos, a mai társadalomban nem minden nő megy férjhez, sokan élettársi kapcsolatokban stb. élnek. Egyébként én is egyetemista vagyok, kb. annyi idős mint te, és a lány szaktársaimat én is lánynak mondom :D

Viszont van olyan régi gimis osztálytársnőm, akinek már gyereke van, őt pl. már nem tudnám lánynak mondani, az én szememben ő már nő.

Viszont egy nőt, akinek nincs gyereke, de 30 éves elmúlt, nem tudom lánynak mondani.

Szóval bonyolult ez, a mai világban sztem nincs meghatározva, hogy meddig lehet lánynak mondani valakit és mettől nőnek :D

Mindenesetre az én szememben egyáltalán nem gáz, hogy lánynak mondod magad, semmi különös nincs benne.

2015. jún. 21. 05:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 30 után húznám meg a vonalat, ha az illető nincs férjnél és nincs gyereke. Egyébként vicces, hogy itt mindenki azt tartja, hogy jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. No de végül is pozitiv dolog az öndicséret, elégedettség.
2015. jún. 21. 13:40
 16/16 A kérdező kommentje:
szerintem csak azok kapták fel a fejüket a kérdésre, akik lányként gondolnak magukra, és talán épp azért, mert fiatalabbnak néznek ki. : D tőlem még a személyit is elkérik a boltban, ha sört vennék, pedig legtöbbször csak főzéshez veszem. : D
2015. jún. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!