Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van olyan sok felszínes...

Miért van olyan sok felszínes ember?

Figyelt kérdés

Akik a külsőt nézik, és nem az emberek belső tulajdonságát.

pl. már külsőre valamitől eltér, hangos vagy halk megjegyzést tesznek, és sokszor nekem ég a pofám, mert a véleményét nem tudják magukban tartani, és velük vagyok.(mert muszáj) Megyünk a metrón, "de rondák ezek a lányok!" közbe elég műveltnek tűntek, ahogy hallgattam a beszélgetésüket. Rendelőbe várjuk a sorunkat, egy magas nő áll előttünk, őt meg elkezdik zsiráfozni, meg kérdezni hogy "ezt hogy elégítik ki?" és egyéb primitív megjegyzésekkel, meg vihogásokkal kiegészítve. Mozgólépcsőn mentünk fel, előttünk egy szerelmes párocska, itt meg rögtön a fiúra tettek megjegyzést, hogy hogy "ez megnéz ki?" meg "milyen homár hangja van". Az ilyen pláza cicákat, meg megbámulják elég feltűnően. Közbe szerintem minden ember ugyanolyan értékes, és hogy külsőre, hogy néz ki arról nem tehet senki. Úgy gondolom, hogy a belső tulajdonságok, sokkal többet érnek mint a külső.

De sajnos, ezt nekik szerintem mondhatnám, mert pofán röhögnének.

2015. okt. 18. 09:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Meg sajnos, egyre több helyen, ugyan ezt tapasztalom.
2015. okt. 18. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy hülyékkel vagy körülvéve.

Nem minden ember ilyen, nekem pl. nincsenek is hasonló viselkedésű ismerőseim.

Miért muszáj velük lenned?

2015. okt. 18. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Korszellem. Az idióták korát éljük, mert minden információt az emberre készen kapnak, rázúdítanak, így a gondolkodás és a mérlegelés ki is ment a divatból. Ennek köszönhető a sok válás, felelőtlen hitelfelvétel és eladósodás, stb.

És még nem vagyunk a gödör alján, mert egy társadalmat mindig a középgeneráció határoz meg és a most negyvenéves emberek még nem az informatika korszakába születtek bele. 30 év múlva a helyzet még sokkal rosszabb lesz, ha nem következik be addig kataklizma, amely esélye úgy jó 75%.

2015. okt. 18. 10:11
 4/12 A kérdező kommentje:

*"ez meg hogy néz ki?"

#2 Azért, mert az egyik felével egy helyen dolgozunk, másik fele, meg sajnos közeli családtag.

2015. okt. 18. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Miért kell ennyire feltünően mindenkit kibeszélni, megalázni? Ők talán különbbek, szebbek, okosabbak másnál?

De gáz :/

2015. okt. 18. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Klasszikus:

[link]

2015. okt. 18. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom kérdező,hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve,de gondolom mindenhol ugyanez a helyzet. Én rühellem az ilyen másokra megjegyzést tévő embereket,de a többség ezt csinálja,ezért is voltam mindig különc és az új osztályomból is eléggé kinéznek. Az egyik osztálytársamat mindig hitegetik a lányok,hogy "ő vele aztán így meg úgy összejönnének",de aztán a háta mögött mindig kinevetik szegényt a külseje miatt,szemüveges is és egy kicsit esetlen,de szerintem jófej és vicces srác.Sokkal többre tartom,mint a többi "10/10-es" idiótat,akik nagyképűskösnek és játszák az eszüket. Nekem nem kellene ilyen "tökéletes" srác,csak egy olyan akivel jól érezném magam és aki mellett nem kell megjátszanom azt aki nem vagyok. 15/L
2015. okt. 18. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:

mész az utcán és belenézel a tömegben, és teszel egy baromira általánosító megállapítást..

egyébként ezek a megjegyzések akkor is jelen vannak, ha nem mondod ki, én nem mondom ki, mert nem vagyok bunkó, felszínes, mint ahogyan te jellemzed őket, de attól még ugyanúgy megszületik a fejemben,most akkor én is az vagyok, csak azért mert jön egy gondolatú

a legegyszerűbb az, hogy elkerülőd őket

2015. okt. 18. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Befolyásoló tényezők miatt.
2015. okt. 18. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos a világ ilyen, mindenki hangosan leszólja a másikat már külső alapján is. De még aki csendben van, az is erősen válogat a külső alapján.

Ilyenek a társkeresők, nem vagyok egy jóképű pasi, és hiába teszek ki normális, igényes képeket, szökő évente 1 lány fog visszaírni nekem, meg sem próbálnak megismerni.

Bezzeg ha kamu profilt csináltam egy modell képeivel, akkor naponta 10-20 lány kezdeményezett, és általában 2 dolgot csináltak, áradoztak hogy "micsoda jó pasi", konkrétan tálcán kínálták magukat, és mellette a jelentős részük elkezdte kifejteni hogy micsoda ocsmány, szar a "felhozatal".

2015. okt. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!