Mit gondoltok, ha egy nőnek 22 évesen még nem volt barátja? Ez furcsa? Vagy sok ilyen van?
Kicsit feszélyez a dolog. Bizonyos új társaságba kerültem, összeismerkedtünk, volt, aki elhozta a barátját, én meg egyedül voltam. Nem én voltam az egyetlen, de nekem nem épp AKTUÁLISAN nincs barátom, hanem sose volt. Osztálytalálkozóra sem merek elmenni, mert félek a hülye kérdésektől. A férfiakat szeretem, nem ezzel van baj, csak eddig így alakult. (Gimis koromban elég kövér voltam, azóta sokat változtam, de az introvertáltságom megmaradt.) Vajon hány olyan 22 éves nő van, akinek nem volt még barátja? Mit gondolnátok egy ilyen nőről? Persze nem ezzel kezdem a beszélgetést meg a bemutatkozást, de ha mondjuk kiderülne? És mit gondolnátok, ha érdeklődnétek, és azt felelné egy nő, hogy ő nem szeretne a pasikról / a múltról beszélni? Nem tartozik mindenkire, hogy nem volt még barátom.
(Nem privát leveleket kérek, hogy "majd én jól megduglak, gyere át"! Köszönöm.)
#1 hataridoelmeleteben nem hiszek.
Mindenkinek maskor jonnek el az eleteben a dolgok. Ha mar erdekelni fog hogy legyen valami komoly kapcsolatod, ugyis megtalalod az utat az iranyaba
szerintem nem kell hangoztatni, de ha elmondod se gaz. majd ha lesz baratod előle nehogy eltitkold.. sőt még lehet örülni is fog neki a pasi.. es valóban szerintem jobb amikor valakinek kevés párja volt, mint aki 13 éves kora óta nem volt szingli.
a gatlasaidat meg próbáld lekuzdeni. nekem is van olyan dolog ami nagyon elvette az onbizalmam évekig.. aztán rajottem hogy el kéne mnar fogadni önmagam.. és láss csodát rám is talalt a szerelem utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!