E miatt hülye és perverz vagyok?
Olyan személyiség vagyok aki sokat nevet és hangosan és sok dolgon,de ezt inkább a társaság okozza.Ha olyan társaságban vagyok,ahol sokat lehet hülyülni,akkor olyanná válok hogy mindenen nevetek és az egyik osztálytársam meg is szól emiatt.
Van olyan hogy ülök és gondolkozok valamin és eszembe jut valami,akkor elkezdek nevetni.
Ezen próbálok változtatni,csak mivel mindig egy társasággal vagyok így mindig kihozzák belőlem hogy én legyek a "mókamester".
Vagy pl.valaki elmond valami félreértelmezhető dolgot,mert máshogy nem lehet elmondani akkor rögtön "arra"gondolunk a barátaimmal.Pl."húzd ki,örülj hogy kviertük nektek a fejetekből" és az ilyenektől pl."Kivertük nektek" vagy "húzd ki",rögtön félreértelmezzük a barátainkkal,de csak mert jó a társaság,normális esetben nem vagyok mindig ilyen.
Mondjátok el az igazságot és ha emiatt hülye és perverz vagyok akkor mondjátok meg hogyan lehetne változtatni ezen a jellemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!