E miatt hülye és perverz vagyok?
Olyan személyiség vagyok aki sokat nevet és hangosan és sok dolgon,de ezt inkább a társaság okozza.Ha olyan társaságban vagyok,ahol sokat lehet hülyülni,akkor olyanná válok hogy mindenen nevetek és az egyik osztálytársam meg is szól emiatt.
Van olyan hogy ülök és gondolkozok valamin és eszembe jut valami,akkor elkezdek nevetni.
Ezen próbálok változtatni,csak mivel mindig egy társasággal vagyok így mindig kihozzák belőlem hogy én legyek a "mókamester".
Vagy pl.valaki elmond valami félreértelmezhető dolgot,mert máshogy nem lehet elmondani akkor rögtön "arra"gondolunk a barátaimmal.Pl."húzd ki,örülj hogy kviertük nektek a fejetekből" és az ilyenektől pl."Kivertük nektek" vagy "húzd ki",rögtön félreértelmezzük a barátainkkal,de csak mert jó a társaság,normális esetben nem vagyok mindig ilyen.
Mondjátok el az igazságot és ha emiatt hülye és perverz vagyok akkor mondjátok meg hogyan lehetne változtatni ezen a jellemen.
Ha az egész társaság nevet ezeken, akkor nem gáz.
De ha csak te nevetsz össze-vissza mindenen, amin másik nem, akkor igen.
A változás majd a korral jön.
De a bölcsesség nem jár mindig együtt a korral. A kor a legtöbbször egyedül jön.
1-es 2-es köszi
3-as ja,mi a komiomoly dolgokon nem nevetünk és félreértelmezzük csak a vicc kedvéért.
De ezen fogok egy kicsit korigálni,nem mindenen mert társaságba jó,de azért fogok.
Régen én is ilyen voltam, aztán az évek alatt elkoptak a barátok, lett sok sok megoldandó probléma az életemben amik ahelyett, hogy fogynának halmozódnak, pont nemrég gondolkodtam el rajta, hogy régen nevettem szinte mimdenen, mostanra viszont semmin nem tudok, még azon sem ami tényleg vicces, max 1-1 mosoly néha...
Addig örülj amíg ilyen lehetsz, mert aaz idő úgyis el fogja mosni, mint mindent...
33/f
Nálam detto ugyanez van :D Barátnőimmel mindig mondjuk egymásnak, hogy mekkora perverz állatok vagyunk, mert akármilyen ártatlan dolgot félre tudunk érteni egymást közt..xd
Szerintem nincs vele baj, ha amúgy normális is tudsz lenni :) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!