Hogy változzak meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, napjaim úgy telnek, hogy szinte nem csinálok semmit.Reggel felkelek, megyek suliba, hazajövök, pihenek, gépezek, olvasok az interneten egy oldalt, tv-zek és kb ennyi.Egész életemben nem értem el semmit és még elég lusta is vagyok...Anyámmal is néha öeszeveszem, meg is szoktam néha sérteni, persze amit nagyon bánok.2015. okt. 13. 20:13
11/28 anonim válasza:
Csajozz,sportolj,segíts a szüleidnek
12/28 anonim válasza:
Nem jo igy az eletem de ez hosszu :)
13/28 anonim válasza:
17 éves srác és 18 éves lány, titeket egymásnak teremtett a nagy ő :D Nem szeretnétek összejönni? :D
Amúgy tényleg sportoljatok, menjetek el a barátokkal ide-oda, tanuljatok valami újat :)
14/28 A kérdező kommentje:
Engem már nem érdekel semmi, kitűztem egy célt és megfogom csinálni ha tetszik ha nem!De amúgy a viselkedésemen is szeretnék változtatni, mert ku.rva flegma vagyok néha és mit csináljak, hogy ne idegeskedjek fel mindenen olyan hamar?
2015. okt. 13. 20:39
16/28 A kérdező kommentje:
Ne gyertek már ilyen hülyeségekkel, hogy egymásnak teremtettek:)) Ilyenekben nem hiszek, meg csajozásnál is mindig elbaszok valamit:))
2015. okt. 13. 20:41
17/28 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, az szerinted nem unalmas minden nap?:))
2015. okt. 13. 20:42
18/28 anonim válasza:
Nekem tetsuik, hogy van már egy célod :) Amúgy a flegmaságon nem nagyon tudsz változtatni, sok ilyen ismerősöm van sajna és ezt nem lehet kiölni magadból.
Esetleh ha levezeted az energiáodat/feszültségedet, akkor lehet nem leszel olyan flegma.
19/28 A kérdező kommentje:
Ám célom már régóta van.
2015. okt. 13. 20:44
20/28 anonim válasza:
Minden napom unalmas es mar magamtol is hanyingerem van de hat ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!