Csak én vagyok titokban ilyen higéniátlan?
Figyelt kérdés
Előre kérlek titeket, ne nevessetek ki. Van hogy 3-4 napig nem mosok fogat, wc után nem nagyon szoktam kezet mosni, belepisilek a kádba amikor engedem le a vizet, túrom az orrom(néha meg is megeszem), a körmömmel szedem ki a fülzsírt a fülemből, nem borotválom magam alul, van amikor nem mosakodok meg csak fekszek a vízbe, ilyenek. Ez nem vicc. Külsőleg egyáltalán nem látszik rajtam a fogaim se rohadnak. Ez mennyire undorító?2015. okt. 8. 21:53
21/23 anonim válasza:
Wc-zés után én sem mosok kezet. Csak előtte - José Luis Torrente
22/23 Sunshinedoll válasza:
És még a feketékre meg arabokra mondják, hogy retkesek.
Ez iszonyatosan gáz.
Az, hogy nem borotválkozol, nem az igénytelenség jele, de az, hogy nem mosol fogat meg kezet, az már igen.
23/23 anonim válasza:
A legtöbbre még azt mondanám, hogy elmegy, de a fogmosásra és a kézmosásra a helyedben figyelnék, mert így tényleg nem valami higiénikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!