Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a németekről? Kedvelitek őket?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos a legtöbbször eléggé negatív tapasztalataim van velük kapcsolatban. Túlságosan sajnáltatják magukat, miközben nincs rá okuk. A vendéglátás - legalábbis eddig - nem volt kifogástalan. Nem várom el a terülj terülj asztalkát, de azért ne a 3 napja lejárt ételt tegyék a szemem elé. Egyszer egy Németországba kiköltözött magyar ismerősömtől kaptam meg a frankót: mi magyarok azért tartunk ott, ahol tartunk, mert a visszaváltható üveget a kukába kidobjuk és minden nap mosakodunk. Három éve él Németországban, de elmondása szerint elfelejtette a magyar nyelvet.

Szóval nincs jó véleményem róluk. Nektek?

2015. okt. 6. 09:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan a napi mosakodás akaszt ki.

1. neki ez miért fáj?

2. nem ez volna az alap egy civilizált embernél?

2015. okt. 6. 10:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha 300 euro havi fizetésből kellene megélniük ,nem 3000ből akkor ők is egész nap panaszkodnának, sőt kb fel is akasztanák magukat az első fára...
2015. okt. 6. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Én nem szeretem a németeket a történelm múltjuk miatt. Már Goethe is rasszista volt, meg rajta kívül még rengeteg híres német történelmi alak a második világháborút megelőzően is. Goethe pl. igazoltan antiszemita és rasszista ideológiát is terjesztett. Habár hitelesen előadják, hogy mára tanultak a múlt hibáiból, ebben én nem hiszek. A farkas hiába bújik báránybőrbe, attól még farkas marad.
2015. okt. 6. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
En masfel eve elek csak Nemetorszagban, de azt elmondhatom, hogy tobb mindent kaptam itt vadidegen emberektol, mint otthon a sajat honfitrsaimtol 10 ev alatt. Szoval igen, en kedvelem oket. Es ok sem zarkoznak el az embertol. Az meg hogy 3000 eurot keres, nem hiszem, hogy tehet arrol, hogy te meg otthon 300-at. Gyere kis es keress te is 3000-et, ennyire egyszeru. Ok biztos nem fognak visszatartani, ez 100%. A visszavalthato uveg meg tenyleg jo otlet, nem is hever az ut szelen mindenfele szemet.
2015. okt. 6. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 11:52

A magyar pl nem rasszista? A roman nem rasszista? az orosz nem rasszista?

2015. okt. 6. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Utálom őket!
2015. okt. 20. 23:19
 17/17 anonim válasza:
Német-magyar származású vagyok, nem tudok rosszat mondani róluk. Bajorországba 16 éve járok, imádom a németeket, nekem soha rossz tapasztalatom nem volt velük.
2023. júl. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!