Hogy ne legyek irigy a gazdag családokra?
Egyszerűen esz a sárga irigység az olyan lányok láttán, akiknek a szülei pénzesek. Itt most nem arról beszélek, hogy mert apuci pénzén tudta csak elvégezni az egyetemet, vagy hogy a családi vállalkozásban reszelgeti a körmét havi fél millióért. Mindössze arról, hogy könnyebb azoknak, akik lakást kaptak, amikor egyetemre mentek, mindig volt normális ruhájuk, kozmetikumaik...gazdagon szépnek lenni is sokkal könnyebb.
Most már, hogy dolgozom, szerencsére én sem nélkülözök, de sajnos sosem fogok olyan luxusban élni, amibe egyes ismerőseim beleszülettek.
Hogy győzzem le magamban az irigységet?
21l
Érdekes, hogy itt gyakorin mindig le van pontozva, ha valaki azt mondja, hogy tegyél azért amit el szeretnél érni :D
Mindenkinek akinek fáj, hogy néhányan nem aranykanállal a szánkban születtünk további jó egy helyben topogást és irigykedést, mert az biztos jobb, mint legalább megpróbálni és esetleg megcsinálni...
29 éves vagyok, nem születtem gazdagságba! Két diplomát szereztem, dolgoztam egyetem mellett, és mára elértem egy olyan szintet, amire régebben nem is gondoltam.
Van saját lakásom, autóm, és nem kell megnéznem mit mennyiért veszek meg a boltban. Designer üzletekben is vásárolhatok bármikor, külföldre is utazhatok, ha éppen úgy tartja kedvem.
Viszont, sosem voltam irígy, mindig új célt tűztem ki, ha egyet elértem. Irigység helyett motivációt éreztem, érzek ma is.
Szóval ezeket azert írtam le, hogy ne keseregj, ne sajnáld magad, hanem ezt az energiát fektesd abba, hogy előrébb lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!